Nyköpiing

Heeey!

Nu sitter jag här, men ska strax återgå till tvn! Kollar på någon film. Meeen jag och mamma åkte ju till Nyköping. Lyckades få hem två par skor, halsduk, mössa, vantar och såna småsaker. Lite shopping i alla fall :) Sen åkte vi hem, jag och Matilda gjorde rent hos hundarna. Bytte tidningar, gjorde rent kuddar och filtar osv osv. Så nu är det fräscht och snyggt! :)

Har egentligen sån sjukt ångest över att jag inte har läst min bok än som skulle varit klar till måndag. Får se om jag orkar läsa några sidor ikväll. Annars så blir det bara chill ikväll, ta hand om alla valpar och plugga måste jag göra!


Mamma försökte få en bild på mig när jag försöker tugga av lappen på mössan. haha!


min maaamiii.


8 valpar i mitt knä :')


jag och min älskade Frezia , <3

min frezia min frezia min frezia

helluuu!

Nu har pappa kört mig till mamma. Och fan va jag har saknat mina små bebisaar ! Speciellt min stora Frezia som har lärt sig att gå! Hohoo! Just nu ligger hon i mitt knä och sover, hon är med mig vart jag än går. Massor med bilder och videos på valparna kommer! =)

Nu ska jag ligga och myyysa ännu mer med Frezia, sen åker jag och mamma till nyköping.


Frezia och Gloria :)


frezia min frezia min frezia


Maja & Frille :')

chillkväll med yamibästis.

Jag åkte aldrig iväg till mamma. Jag åker dit med pappa imorgonbitti istället :) Så ikväll blir det tv och gott med Yami! Och jag älskar såna kvällar.

Nu ska vi springa iväg till Affären så blir inget mer skrivande, men puss och kram :*


Mamma mikaela: Varför svarar du inte på mobilen ungjävel?
Dottern Yami: Men den ligger på mitt rum på laddning..
Mamma mikaela: Naaej, nu får jag dra in på din julklapp!

Yami passar nog bäst med mammarollen när det gäller oss två. Hon ser alltid till att vara i tid, så alla saker är med, alla lampor är släckta, ljusen är släckta, dörren är låst om man drar ut och att det alltid finns kondomer vid sängbordet.

Goodmuuurning

Har varit vaken ett tag nu. Meeen har inte hänt så mycket än så har struntat i att blogga :)

Men har rensat alla mina bilder, fixat nya mappar osv osv. Så nu är allt i ordning. Hade tänkt hoppa in i duschen nu, sen får jag se vad som händer. 16:30 ska jag i alla fall åka hem till min mamma. Saknar alla valpar och min lilla Friggabebiiis :)

Men nu ska jag duuuscha. Ciao bellas :*


här har ni en bild på mig och Yami från högstadiet! Det enda som gällde var Adidas och feta mjukiskläder. Jag hade min piercing i ögonbrynet där dessutom. :)

text ooooch bild (:

min roooosa piercing! Eller guld med rosa diamanter. Fast man ser sååå dåligt på cam och kamera. Ni får komma och kolla irl om ni är jätte jätte intresserade :*


Men nu är det mystime som gäller. Mjukisar, fet tröja och tv! Sen när pappa kommer hem så hoppas jag att han vill vara lite social med mig. Och älskar mina nödvändiga inlägg! Men till dom som är besatta av vad jag gör varje timme, här har ni!


Hemma!

Hello! kom hem för ett tag sen.

När jag kom hem så hade min bror snott min tv. Eller egentligen är det hans tv.. Men jag har min i hans rum. Så nu har han två och jag har.. ingen? Men jag ska se till att lyfta in den i mitt rum. Om jag orkar. Eftersom jag inte ens får armarna runt den. Hm..

Sen drog jag ut och träffade Nille. Long time ago och det var trevligt! Men nu drog han tillbaka till Tumba och jag är hemma hos pappa. Bara jag och bror hemma. Ska städa, packa upp mina stuff och sen kolla på tv bara. Ta det lugnt. Känner mig helt död.

Men det var bara det jag ville berätta :)


bye bye sollentuna

Nu är jag vaken och känner mig lite halvt stressad. Men orkar inte bry mig så jävla mycket faktiskt. Tar timmarna och minuterna som dom kommer. Men blir packning och städning idag, woho..

Yamis pappa kör hem oss. Och fan va skönt det ska bli att komma hem till mina bebisar. Åker nämligen hem till Mamma sen. Idag ska jag baaara ta det lugnt. Måste läsa massor i min bok. Sen bara sociala med familjen och mysa med bebisarna.

Men kanske skriver sen? Om jag fixar min mammas dator. Vi får se vad som händer. Puss och Kram babes.

det är inte vi, det är våra arbetskompisar till hjärnceller som är lite slöa ibland.


här hade vi precis missat båda tåget och blev fast i Häggvik. Vi garvar som fan på bilden. But you make me smile baby!

crazy pics.


NAW, är vi inte lika?


jag försökte visa min piercing, men suddigt och svartvitt, så soorryyy


vi är så lika. helt otroligt, likadana läppar, likadana ögon, likadant hår aaaallt.


Haha asså jag kommer på så jävla roliga pratbubblor till bilderna, fixar en serie sen! haha!


"hej jag heter Yami och kan inte kolla med ögonen i kors" Kära läsare, såhär ser Yami ut när hon kollar i kors.


Hahah seriöst, jag ska fixa en serie till dom här bilderna!


Jag är en fisk... blubb blubb... blubb.


Jag är en fisk med tungpiercing. blubb blubb.. blubb.


lets go from clowns to serious clowns

nu är Yami och hämar mer vitsås.

Hon nöjde sig inte med lite igår. Utan hon är galen i vitsåsen. Men hon spottar säkert ut den. Hon vill bara ha för att ha. Men fina flickor sväljer. Haha vet inte alls vad jag snackar om.

Men hej. Är hemma nu efter en hel dag på stan. Jag och Yami drog in och träffade min moster. Hon kände inte alls igen mig och trodde att jag var en kund först. Haha! Men tar det mer som en komplimang, om man förändrats till det bätte vill säga. Vi stod och snackade ett tag.

Hon blev så jävla fascinerad över att jag och Yami är "Black and White". Jag har platt ljust hår, ljusblåa ögon och ljus hy. Medans Yami har vågigt mörkt hår med mörka ögon. Och aah ni fattar? Men vi klickar! Som Yami brukar säga.

Vi följde henne en bit till pendeln, sen gick vi och kollade lite i affärer oså. Jag fick hem en ny tungpiercing. Hoho! En guld med rosa diamanter. Jääääätte fin. Men fan va ovant det känns utan tungpiercingen. Kommer aldrig kunna ta ut den. Men min nya var i alla fall fiin. Men kändes ovant, eftersom den kulan var större. Meeen men.

Sen skulle vi åka hem. Båda var helt slut och jätte flummiga. Så skrattade åt minsta lilla. Men sen satt vi på pendeln och tog massor med fula bilder. Folk satt bara och skrattade åt oss. Sen så stannar pendeln i Sollentuna. Jag ser skylten och tänker ett tag "vafan.. Bor inte vi här?". Pendeln står still ett tag och sen frågar jag Yami om vi inte är i Sollentuna och om vi ska av. Men jag får mer ett svar som "HAHAHAHHAH JOOO HAHHAHA" sen stängdes dörrarna. Trodde hon blåste mig och visste innan att det var Sollentuna. Men hon visste inte och började bara gapgarva.

Jag ville bara fort hem och blev jätte irriterad. Så vi hoppade av i Häggvik. Så på andra sidan ser vi vårat tåg. Jag stannar i dörren och Yami säger att jag ska springa för att det är vårat tåg. Vi springer till andra sidan, dörren stängs preciiiiiiiiiiiis. Så Yami skriker "TILLBAKAA" så vi springer tillbaka till pendeln som vi först satt på, men vi hann inte. Dörren stängdes preciiis där också. "Jävla kuk" var nog det första jag tänkte. Dom på tågen satt bara och tittade på när vi sprang fram och tillbaka med våra klackar. Fan va dom garvade åt oss.

Då var vi fast i Äggvik i 12min. Men med våran humor och våran posetiva inställning hela tiden så gick tiden fort. Sen lyckades vi komma fram till Sollentuna. Vi drog till affären. Innan vi kommer in i affären var vi fett seriösa. Snackade om barnvagn och massor, sen när vi kommer in i affären så spelas någon låt som vi aldrig har hört. Säkert en 70tals låt. Men vi började gunga oss fram, digga överdrivet med våra huvud, och trodde att vi gjorde feta entrén.

Sen började vi bara garva åt oss själva, hur töntiga vi är. Men hur mycket skratt vi sprider! Alla garvade åt oss. Sen skulle vi hem. Jag fick rida på Yamis rygg, vi garvade sjukt mycket så en tant kom och sa "Gud va ni har kul va?" . Självklart har vi kul. Det har vi jämt. Nu har Yami dragit och jag ska dra igång en film ikväll igen.


U make me better

Godmorgon.

Jag är vaken fett tidigt? Klockan är inte ens 13. Helt otroligt, halva dagen är inte borta! Jag gick i alla fall upp och såg att Yami satt som en nörd framför datorn och hade kollat upp massor med info. Sen att hon hade pratat i telefon till halv 7 eller halv 7 imorse? Hur orkar bruden. Men eftersom det var ett viktigt samtal så är jag väldigt happy över det.

Min mamma har köpt en katt också. "Jag har köpt en katt, du ville ju ha en Mikaela! Sen kan den jaga möss! Häftigt va?". Jaadu mamma.. Vad ska man säga? Vi kommer ha Arken Zoo hemma hos oss. Först alla 8 valpar och Frigga, sen min syrras hamster, sen en katt. Hur ska det sluta? Vad jagar hamstern? Hunden efter katten, katten efter hamstern, och hamstern efter vad?

Men snart måste jag lyckas flytta hemifrån. Och då följer Frezia med! :) Det kommer bli mysigt. Jag och Yami i en egen lägenhet. Hon med sin lilla chihuahua och jag med min feta Frezia. Det kommer bli toppen! Men nu ska jag ge Yami datorn, sen försöka orka dra mig in i duschen och fixa mig.

 
Det ser ut som min lilla bebisFrezia! :')     Och där har ni Yamis bebis :)

"Yami är och handlar pizza"

Hej bloooggen!

Nu ligger jag under täcket helt själv här hemma i Sollentuna. Yami är borta och handlar pizza. Kom vi överens om. Egentligen är hon och fixar vitsås. HAHA ingen som fatta? Jo jag och Yami. Men i alla fall..

Yami hade köpt hem massor med godis som jag ätit utav. Så ska springa iväg och köpa lite nytt. Kanske handla nudlar på en gång? Eftersom Yami aldrig lagar fin middag. Jag ska gå och handla, sedan ska jag hoppa in i duschen.

Får se när Yami kommer hem. Kanske åker iväg och är social med *****. Får se om jag orkar, och om jag är redo och ta konsekvenserna. Dont think so. Men ska i alla fall springa iväg och handla. Om jag orkar. Jag måste orka. Men mina fötter är döda. Och vet inte vad jag ska ha på mig. Men jag drar endå.

Skriver väl när jag kommer tillbaka? Eftersom jag inte har nåååågot annat för mig. Eller ska jag dra igång en film? Ska jag skita i att gå och handla? Fan vad allt ska vara jobbigt ibland. Meningslöst inlägg dessutom.




Dåligt med uppdatering och bilder, i know. Meeen har inte riktigt tid med det. Jag och Yami är nästan aldrig hemma, vi åker iväg någonstans på förmiddagen sen kommer vi hem på kvällen. Men idag åkte vi iväg till Vällingby. Jag skulle träffa en "doktor" eller vad man ska kalla henne. Vi snackade och kom fram till en "plan". Men det är private så tar inte upp det i bloggen :)

Men mötte lillebror Sebastian och Farmor där. Sen när jag var klar så drog vi och käkade på Subway. Sen åkte vi in till stan. Jag och Yami försökte komma på vad fan vi ska ha på halloween. Korsett? Klänning? Kjol? Vi hade ingen aning. Antingen blir det Djävul&Ängel? Barbie&BrowniieBarbie? Eeeller så kör vi på korsetter och lite sexiga grejer. Vi får se hur vi gör. 

Men lallade runt där ett tag. Sen åkte vi home to Sollentuna. Jag såg världens sötaste kille. Han kallas för Dennis dessutom. Eftersom han såg lite ut som Dennis i Inlåst. Sen började Yami prata lite om min stil på killar.. Och hon har fan rätt. Jag  byter stil hela tiden på killar. Hm..

Nu är Yami och hadlar. Ska ringa henne snart, börjar bli orolig eftersom det har gått en stund nu. Själv så färgar jag håret. Får se hur det blir! Men ljusare hoppas jag. Vi får se. Puss och Kram.


yeeee, jag ser såååå glad ut!

sov till 17 idag

Helloooo

Idag sov jag till 17, och fan va skönt. Egentligen gick jag upp tidigare, duschade, käkade frukost och socialade med Yami. Inte för att jag var särskilt social mot henne, men kände mig sjukt seg imorse. Hade iiingen energi kvar alls. But now its better!

Jag somnade i alla fall. Yami åkte iväg till Justus. Sen ringde hon mig tusen gånger och väckte mig, för jag skulle ha mött henne i stan klockan 17, men vaknade då. Så jag drog på mig kläder, fixade till mig lite fort sen drog jag till pendeln. Där var det först några som höll på "ååh Mamma Miiaaa" osv osv. Så jag bara satt och tänkte vafan jag har gjort för att förtjäna den sega dagen. Egentligen kanske jag skulle tagit det som en komplimang? Men inte när det är 5 äckliga snubbar och jag är på dåligt humör.

Sen mötte jag Justus och Yami. Justus drog, så jag och Yami drog iväg och skulle kolla lite i affärer. Jag skulle köpt hårfärg, men det kom jag på när allt stängde. Men sen drog vi till donken, glass blev det för miiig! hoho. Sen satte vi oss lie överallt och funderade på vad vi skulle göra. Hitta en fest? Åka och träffa någon? Åka hem? Men vi satt där ett tag. Sen kom en snubbe och frågade om cigg:
Han: Ursäkta, har någon en cigg o bjuda på?
Jag: AAAH
Han: Tack
Jag: TACK! :)

Sen satt vi och garvade åt det i hundra år. Varför säger jag tack när jag ger bort en cigg? Jag har blivit van med att säga tack i kassan när jag är ute på praktiken. Haha. Sen kilade vi iväg till tåget. Kom på en lek som vi skulle köra. När vi åkte från centralen så skulle vi tex leta efter någon som har vantar på sig, den som inte såg det innan nästa station fick ett "straff". Jag vann en gång, så då fick Yami flytta sig, sätta sig själv och sjunga Bä bä vita lamm så att alla skulle tro att hon var någon sjukt brud. Och hon gjorde det, jag dog nästan av garv.

Sen satt vi och speglade oss i fönstret så det skulle se ut som hon boxade mig osv osv osv. Vi hade i alla fall väldigt kul.

Yami: Ååh vad jag behöver ett varmt blad..
Jag: Aah
Yami: HAHAHA vad säger jag? Jag menade bad!
Jag: Nu letar vi efter någon med bandyklubba! BÄ!

Nu sitter vi och dunkar Jeremih ft Drake - im a star. Så jävla skön. Hon ska lära mig poker. Vi får se hur det går. Videos och bilder kooooommer! puss


vi är vaaakna!

Hello!

Igår var ytterligare en crazy day. Yami var ju och träffade Justus. Så jag var hemma här helt själv. Så jag lallade runt här i bara underkläder och sminkade mig, dansade och lyssnade på musik. Men sen när jag skulle gå och stänga av musiken i vardagsrummet så hörde jag hur någon satte in en nyckel i dörren.

"Shit, Yamis släkt kommer! Jag kommer dö" var det första jag tänkte ungefär. Så jag tänkte att antingen hoppar jag ut från balkongen och blir jätte mos eller så får dom se mig i underkläder! Men snabb som jag var så sprang jag in till rummet, drog på mig kläder och sedan hörde jag hur dom ringde på klockan, eftersom dom tydligen inte fick upp dörren eller nåt? Så jag kollade i kikhålet. Och självklart stod det tre stycken där, Yamis kusiner och faster eller vad det nu var. Jag blev skit rädd.

Dom frågade vart Yami var och jag sa att hon var och handlade. Men tiden gick och gick och gick. Så dom började nog bli misstänksamma med att hon bara "handlade". Dom sa åt mig att städa och självklart gjorde jag det. Sen sprang jag till Pendeln eftersom jag skulle till min syrras kalas i Nynäs. "Jag kommer snart" sa jag till dom, men jag kom aldrig tillbaka.

Men när Yami sa att dom var borta så kunde vi lugna ner oss. Vi drog och handlade, sedan gick vi hem och fixade oss osv. Yami åkte iväg till Justus och jag åkte iväg till TJ. Så vi var på olika place ett tag, och det var trevligt! :) Haha, sen skulle Yami komma dit där jag var och möta mig så vi kunde åka hem tillsammans...

Men jag satte mig på pendeln mot centralen, och hon åkte motsatta. Så jag tänkte "fuck om vi skulle åka förbi varandra nu". Jag smsade och frågade vart hon var och sa att hon skulle hoppa av sen springa in på mitt tåg. Men sen dog min mobil. Så vi fick inte tag på varandra. Så antingen hoppar jag av där hon hoppade av och letar efter henne, eller åker hem och väntar på att hon ska komma på att åka hem. Men jag ställde mig vid dörren och kollade ut, och pendeln stannade precis så vi stod mittemot varandra.

Hur tufft var inte det? Men sen åkte vi i alla fall hem, såg på en film och sen somnade vi. Nu gör Yami frukost tror jag, så ska gå och kika lite. Men vi hööörs. Och när Yami har lagt in bilder så kommer det bilder! :)


move bitch

Hej igen.

Har inte hoppat in i duschen än. Varit inne på facebook, bdb osv osv. Och jag hatar "nya" facebook. Fan va irriterande. Men funderar på att gå och sova nu, jag och Yami har ingen frukost eller nåt hemma. Och igår så var det enda jag åt en halv twix och en sån där Varma koppen.

Så känner att jag börjar bli lite hungrig nu. Och orkar inte gå hela vägen och handla mat. Sååå jag går och sover istället. Klockan är ju liksom bara 10:50. Och jag brukar sova till minst 12.

Så skriver kanske senare innan jag drar till Nynäshamn och träffar min syrra. Och jag måste planera lite inför ikväll, antingen sitta hemma och plugga som en tok eller så åker jag iväg någonstans. Vi får se vad kvällen bjuder på.


sollentuna now!

Helloo bitches!

Inte skrivit på ett tag nu, eller aah 1 dag? Men har haft fuuullt upp. Jag och Yami planerade ju att vi skulle åka buss till Gnesta sen åka därifrån till Södertälje och seeedan åka till Sollentuna. Men det blev verkligen inte som planerat.

Resultatet: Vi åkte in till Flen vid 10-tiden. Artan skulle komma och möta oss där också då för vi skulle åka bil till Sthlm med Yacine, Artan och Alban istället. Men han var inte där så jag ringde honom tuuusen gånger men fick inget svar. Jag blev jätte jätte sur, så jag och Yami började planera att åka raka vägen till Sthlm med tåget istället. Men sen ringde Artan mig och sa att jag inte behövde vara sur, för han var påväg in till Flen. Så där löste sig ett problemet!

Vi skulle ha åkt till Sthlm vid 14-tiden, men slutade med att vi åkte mellan 17-18 tiden? Jag,Yami och Artan hängde i Flen ett tag och väntade på dom andra två killarna som skulle bli klara. Vi fikade i Flen, åkte runt med bilen och bara chillade. Men sen tyckte jag att vi skulle åka någonstans istället för hänga i Flen i tusen år. Så vi drog till Kholm. Gick runt där ett tag, sen tog vi en fika igen. Sen åkte vi raaaka vägen hem till Artan. Satt nere och kollade på tv ett tag, sen kilade vi upp till vinden/övervåningen?

Satt där uppe och socialade bara. Väntade på att alla skulle bli klara så vi kunde åka. Sen tog vi våra väskor ur Artans bil och satte det i Yacines bil istället. Och grabbarna var såå glada över att dom var boys, eftersom dom fick hjälpa oss att ta väskorna för vi hade packat så mycket medans dom bara hade någon väska :)

I bilen blev det musik, snack och massor med skratt. Jag älskar verkligen att åka bil. Men sen stannade vi någonstans mitt ute i skogen typ. Haha. Killarna skulle pissa, så jag och Yami började fantisera lite.. Det kändes som en skräckfilm. Helt svart ute. 3 killar och 2 brudar. Killarna går iväg och kissar, en efter en blir mördad av någon inavlad kille från skogen, sen var jag den enda blondinen, så jag ska gå in i skogen och kolla efter dom. Kommer ut från skogen och skriker som en tok. Och poff, alla blev döda.

Haha but back to the day now.. Vi satte oss i bilen och samtalsämnet blev sex. Och fan va jag garvade. Jag och Artan fick inte sitta brevid varandra heller, eftersom vi alltid startade massor med diskussioner. Så Yami satt mellan oss.

Sen var vi framme i sthlm, jag och Yami hoppade av och åkte till Sollentuna. När vi kom fram så fixade vi oss, gjorde varma koppen och sen drog vi. På pendeln mötte vi Justus och hans 7 kompisar. Sen åkte vi till någon fest. Det visade sig att jag var den enda blondinen där. Medans på andra sidan gatan fanns det något ställe med fullt av blondiner.

Vi stod där och hängde ett tag. Sen blev jag helt skakis och mådde illa as hell. Så vi drog till pendeln. Vi hoppade av i Stuna. Sen när vi kom hem så däckade jag i sängen på kanske 2 minuter? And now its a new day!

Idag ska vi till min syrra som fyller år. Sen får jag se vad som händer. Yami är och träffar Justus, så hon lämnde mig helt ensam här. Och lär väl hända samma sak ikväll! Så får se vad jag hittar på. Nu ska jag duscha och fixa mig lite. puss babes.


Lovar att det kommer komma massor med bilder.

bög.se

haha hello.

När jag skulle in på Blogg.se så skrev jag in bög.se istället. Inte en aning om varför? Förvirrad och stressad. Men lite kul vardet väl? Hoho. Jag har varit jätte dålig på att uppdatera. Men igår hände det väl inte så mycket? Jag och Yami chillade hemma hos mig och kollade på Inlåst och Mammaspojkar.

Idag så började jag med att gå till jobbet. Gjorde massor med smörgåstårtor och grillade. Sen gick jag hem och skulle käka lunch, men blev massor med knas. Massor med bråk och stress. Så jag fick ta höstlov 3 timmar tidigare. Sen träffade jag Yami en snabbis innan bussen gick, eftersom jag skulle hem till mamma. And now im here.

Valparna har blivit jäääätte stora. Dom har öppnat ögonen och börjar lära sig hur man går. Dom lyckas ställa sig upp på alla fyra, sen kanske gå nåt steg sen rasar dom ihop. Men skit söta. Blir galen. Kommer aldrig sälja nån. Haha. Sen så skulle jagta upp min bebis Frezia eftersom jag inte sett henne på en hel vecka. Hon lägger sig i min famn och sover, sen känner jag hur blött det blir, och tadaaa hon kissade på mina ben. Men kunde inte bli sur, she is my baaaby ju.

Imorgon: Stress stress stress. Ska gå upp tidigt, sedan ska jag åka till Flen och möta Artan och Yami. Eftersom deras bussar kommer in tidigare än min. Sen drar vi iväg och fixar lite stuff, sen vänta på att få sätta oss i bilen och åka iväg till Stockholm. Så jävla skönt. Så jävla kul!

Så Sollentuna, vi ses imorgon!


Streeeess

Hello!

Tänkte bara skriva lite fort här, har egentligen inte tid alls för det. Men eftersom jag är en sån bloggnörd så gör jag det i alla fall! Jag har haft fullt upp hela dagen. Packat upp varor, packat varor, tandläkaren, gjort tårtor osv osv.

Slutade 16, och nu måste jag skriva i min loggbok, eftersom jag har missat att skriva i typ två veckor? Sen städa, tvätta, packa, be pappa om pengar, duscha, laga någon god sallad (?) och sedan är det Inlåst! hoho :)

Måste hjälpa min bror att skriva en novell också! Huuh, hur ska jag hinna allt. Men det löser sig alltid! Får se om jag vill blogga mer idag. Men vi hörs när vi hörs (;


221009

Godmorgon

Vaknade för ett tag sen. Sovit som fan, riktigt skön natt. När jag skulle göra te imorse så såg jag ett fotografi som låg på fönsterbrädan. Jag stod på långt håll och försökte tänka om. Eftersom det såg ut som en bild på min farfar.

Jag har inte sett bild på farfar, eller pratat om farfar eller nåt med min pappa på flera år. Alla kort har varit undan plockade. Men jag gick fram till fönstret, tog upp kortet och det var min farfar. Hela magen vreds om tusen varv. Blev helt ärligt tårögd och kunde inte hålla mig. Han såg precis ut som jag minns honom. Jag kommer inte riktigt ihåg hur gammal jag var när han gick bort, men runt 11? Och vi stod varandra så jävla nära. Han var min kung och jag hans prinsessa.

På kortet satt han självklart med en cigg i ena handen. Fan, känner mig helt mållös. Jag ville inte lägga undan kortet och gå, det kändes precis som han var där. Farfar, jag saknar dig. R.i.p, <3

byyye

Har kollat film med Lillebruur Sebastian nu. Och nu blir det på med klackarna och springa ut till Yami och sociala! Inget mer jag ville berätta? haha, kyss babes.


Lunch

Hello!

Har lunch nu, så sprang hem och käkade istället för på jobbet. Ville hem och se mina älsklingar, alltså mina skor. Och dom mår bra! Har skickat tillbaka skorna som jag beställde idag också, så nu ska jag få mindre storlek på dom!

Fixade till potatisgratäng och fläskfile, eller heter det så? Kött i alla fall. Och jag som skulle pröva på att vara vegeterian.. Lyckat. Men jag har märkt att min jävla magsäck har blivit hundraelva gånger mindre än vad den var förut? Gjorde en liten portion, så minskade min normala portion. Men jag åt inte ens upp hälften. Samma sak igår, i förregår osv. Jag blir mätt på vitkål och paprika? Aja, haha nu vet ni det också.

Ska dra i mig min fanta fort. Sen kilar jag tillbaka till jobbet. Slutar 17 idag. Så jävla segt. Men skriver säkert flera gånger idag! :) Kyyyyyyyyyyss


you are that guy i cant love. but let us dream, and play with the fantasy. You and me, house and kids. Makin' love every day. Just living the dream.

ALL I EVER WANTED

Gooodmuurning.

Jag är uppe, alltså inte försovit mig! Nu har jag tom vaknat en timme innan alarmet i två dagar. Skickligt huh? Igår så åkte jag, min bror och Pappa till Eskilstuna. Shoppade lite smått och jag fick hem mina nya älsklingar. Alltså ett par skor. Skinn, klackar, låga och gulddetaljer. Pappa var dock lite skeptisk med att köpa 10cm klackar till mig, han försökte övertyga mig om att det är mycket snyggare med ett par andra skor som bara tanter använder. Sen skulle jag egentligen fått hem ett till par klackar, skinn också, men dom var höga. Meeen var lite osäker på dom, så det blev inget.

Men sen gick jag ut och träffade Yami. Sen kilade vi hem till henne och gjorde chokladmousse. Hon gjorde jämt fel och jag sa alltid "baka aldrig med Yami" för att hon sa att man inte ska baka med mig för jag stod och smsade. Men sen när hon gjorde rätt så skulle hon självklart alltid säga tillbaka "Baka alltid med Yami!" Men tillslut blev det i alla fall chokladmousse. God dessutom!

Sen kollade vi på Dh. Chillade. Och jag fick boxas med hennes nya man. Så jävla niice ju, ba baaaam på näsbenet! Aja, jag levde mig in i det för mycket tror jag. Nu är  det bara idag, torsdag, fredag. Sen sollentuna here we come! Men nu måste jag skynda mig, ska kila iväg to the wooork. Puss och Kram.


skruvad dag asså.

Hello!

Nu är jag hemma. Klarade hela dagen i skolan. Och det började ju bra, första lektionen var engelska. Jag sitter och säger "Nu är det bara 6 timmar kvar tills vi sluuuutar!" och vad jätte glad. Det fortsatte så, hade redovisning o fick tillbaka provet från Naturvetenskapen. Och jag klarade det! Jag hade varken pluggat eller läst häftet? Jag hittade på massor på provet och det visade sig vara rätt? Jag föddes översmart. Om det finns nåt som heter översmart?

Aja.. När jag kom hem så var båda dörrarna låsta. Jag blev skit irriterad och tog upp nycklarna, sen när jag kommer in var jag helt ärligt som en annan person. Från att skutta på rosa moln hem till en jävla klimakteriekärring. Jag smällde igen min dörr, började sparka på saker, slog i dörren, slog borsten i skrivbordet så den gick sönder, och aah allt blev bara helt galet. Hahah, snacka om humörsväng.

But nooow im cool. Måste bara städa mitt rum så jag slipper bli irriterad över det. Sen drar jag, pappa och rikard till Eskilstuna! Sen ikväll blir det Dh och chokladmousse med bästa Yami! Fyfan va nice. Bara 5 ½ timme kvar (; Haha aja, kanske skriver sen? Kyss




in school

Hello!

Sitter i skolan nu, ska snart springa in till engelskan. Men tänkte bara skriva lite snabbt. Igår så bestämde jag mig för att jag skulle ta tag i allt nu. Inte försova mig, orka fixa mig ordentligt, plugga osv. Såna där saker ni vet? Och morgonen började väl bra. Lyckades gå upp i tid, fixa mig odrentligt utan stress och var 5min tidig till bussen tom.

Och Linda brukar alltid möta mig vid stationen när jag kommer till skolan på morgonen. Men imorse var hon inte där. Så jag tänkte "vafan, hennes buss är bara sen" Men när jag ringde henne så var hon på rättegång. Så jag kilade iväg och mötte Samir. Hur längesen som helst som jag såg honom sist!

Nu måste jag skynda in till lektionen! puuss


Marabou vinter

Helloo!

Nu är jag äntligen hemma. Slutet av dagen var sjukt seg och jag var sur hela tiden. Men jag lyckades med en redovisning och ett prov. Inget speciellt som hänt idag i skolan? Inget som jag skriver upp i bloggen i alla fall, men något som Yami kommer få höra ikväll!

Sen när vi slutade så gick jag och Tor och köpte Marabou vinter. Jag har fan skrikit efter choklad hela dagen. Men tillslut fick jag äntligen. Hoho. Lyckades också bli inspelad idag när jag säger "oh så kan brandmannen köra mig i hans brandbil med sin stooora slang". sååå om någon hör den, så förstå ironin! Eftersom vissa andra blonda inte fattade de :)

Nu ska jag ta en dusch. Sen lägga mig i sängen och poff så vaknar jag, och då är det Fredag. Sen drar jag och Yami till Sollentuna. Fan va underbart det ska bli. Bort härifrån. :)

Meeeen, skriver väl senare om något hänt? kyss


baby, give me some extra love.


Hello boys n' girls!

Dålig uppdatering, i know.

Men internet knasade hemma hos mamma igår. Och lyckades fixa det idag, men precis när jag skulle publicera ett inlägg så la internet av. Så jag slog ihop datorn och gav upp. Men inget speciellt har hänt i helgen. Va hos mamma och tog hand om valparna och socialade med min moor :)

Sen kom pappa och hämtade mig. Vi satt och pratade om tvprogram. Om jag skulle starta ett eget! Det började med att jag och mamma snackade om det, man tar in 30 killar som krigar för mig. Sen får mamma träffa dom, som Mammas pojkar ni vet? Och pappa skulle typ vara level 111, the big boss.

Sen träffade jag Yami och samtalet fortsatte där. Våra pappor och 30 killar som vi bara dregglar efter. Inte världens bästa mix? Två snaggade tjocka tatuerade pappor med mig och Yami som döttrar. Haha!

Aja, nu hade jag inte tänkt skriva mer. Ville bara berätta att jag lever! :)


och nu är det bara 6 dagar kvar tills jag och Yami drar! hoho


gooodmorgon

Har egentligen varit vaken sen 12 imorse typ. Eller 11? Men har inte orkat skrivit massor med onödiga inlägg. Men har inte gjort något vettigt alls. Har passat valparna hela dagen eftersom dom har blivit kungar på att åla iväg. Sen har jag och mamma kollat på Fredag den 13e eller vad den heter? Inte alls så läskig som jag trodde att den skulle vara.

Jag: Hallå.. Varför är det så tyst i filmen?
Mamma: För det ska hända nåt.. Dom är tysta... Schh...

Nu är det en vecka kvar tills jag och Yami drar till Stockholm. Fan va skönt det ska bli! Längtar som en tok. Nu sitter jag och dregglar över Eddie. Så jävla snygg och bra. Han och Rabhi ska vinna idol. Lätt. Slut på skrivandet, puss. 


valparna är snart 1 vecka

Nu har jag kommit hem till min mamma. Pappa körde hit mig. Det var riktigt skönt! :) Eftersom jag har haft världens hosta idag och världens värkar. Men men!

När jag kom hem till mamma så mötte min lilla friggabebis mig i trapphuset. Hon var helt överlycklig och hon och jag skyndade oss till valparna. Och dom hade vuxit maassor! Så jävla söta. Blir helt galen när jag ser dom. Nu får ingen köpa dom. Jag ska ha kvar allihopa. Haha, och hur skulle det sluta?

Men nu äter Frigga i alla fall. Och när alla valpar ligger och vilar så går Frigga runt här och tar en liten paus från valparna. Sen när det är matdags så går hon och diar. Eller heter det diar? Haha!

Och föresten! Jag och min pappa ska ju tatuera oss samtidigt. Och han hittade min teckning som jag ritade idag ni vet? Och han frågade om han fick tatuera in döskallen på sin vad eller underarm. Och jag trodde han skämta. Men han var seriös. Sen sa han att det är speciellt när jag har ritat den också. Så får fixa till den lite, storleken, detaljer oså :) Gud va kul! Och när jag ritade just den så var det min pappa jag tänkte på. Och den har en story.


Haha och gubben där bak är en bild för sig.


sötnosarna. mer bilder på fb och bdb (:


"träning"

helt plötsligt blev jag jätte insatt i och sitta och rita och kladda lite. Men nu har jag hållt på för länge, fantasin börjar spåra ur. Jag vill duscha. Så idag blir det inga fler bilder. Men ska defenetift fortsätta nån dag! :)




mikaela älskar tatueringar.

Min pappa har alltid tyckt att jag ska bli tatuerare. Eftersom han säger att jag har en konstnärlig sida. Haha? Men jag älskar tatueringar. Så jävla snyggt. Men hon som ska tatuera mig kommer till sthlm om 5 veckor tror jag att det var. Så då ska jag fixa min andra tatuering! :) Men något som skulle vara tufft är om man lyckades rita en egen tatuering, en skit snygg. Sen tatuera in den. Måste göra massor med skisser nu. 

Och som alla kanske vet så ska jag göra en ödla vid troskanten, och sen små fotspår efter den. Och jag har ju redan en ödla på skuldran som jag gjorde i thailand när jag var 14. Men jag har sagt tusen gånger att det är så sjukt många olika tatueringar jag vill ha. Så jävla snyggt. Men sen är det inte så snyggt med för mycket. Fan va vissa saker ska vara svårt.


så jävla snyggt.                en bild som jag ritat av på mig och spiderman.

dagen blev iiinte som jag hade tänkt mig.

I alla fall inte starten. Jag vaknade någon gång runt 4 inatt av att jag hade världens hosta. Mitt rum är så jävla kallt. Ligger och trycker mig själv mot de där jävla elementet som inte är så varmt som jag inbillar mig. Min dator är fan helt iskall. Stackaren..

Men jag försökte i alla fall ringa Tempo och säga att jag inte kan komma idag. Men antingen kom jag till ´den där bruden som snackar och säger att det inte kan nås för tillfället eller så pep de där pipet som piper när det är upptaget. Ni vet? Haha: Pep de där pipet som piper. Hahah! nu startar mitt morgon humor igen..

aja.. Jag är i alla fall hemma. Har tagit värktabletter och hostmedecin. Men som vanligt funkar aldrig värktabletter på mig. Men hostmedecinen funkar, man blir så jävla seg av den. Kommer sitta här som en knarkare med  massor med tabletter och hög på hostmedecin.

Har inget mer att berätta nu. Är sjuk. Vill jobba. Fryser.


Ny kategori

Nu har jag gjort en ny kategori. Skitsnack. Menar bokstavligen inte att jag snackar skit om någon eller nåt. Men skitsnack är mer dom onödiga, roliga, sjuka och pinsamma diskussioner. Jag har märkt att det är kul och läsa sånt här från ens första blogg, saker från tex 2007 som man har glömmt bort. Så nu gjorde jag en kategori så det är lättare för mig att hitta dom. Och för er, om ni vill ha ett gott skratt. Eller bara läsa, om ni inte har min humor eller förstår ironin i vissa.

Kom på kategorin Skitsnack pga. det här "skitsnacket". Haha.
Jag: Pappa.. Har du 100kr löst?
Pappa: Aah vadå då?
Jag: Naaej, men det skulle inte sitta fel med ett kontantkort.
Pappa: Du har ju pengar
Jag: Jaa, men är det inte bättre att jag sparar?
Pappa: hehe joo...
Jag: Då lär jag mig! Och tänk sen vad fort vuxen jag skulle bli.
Pappa: ?
Jag: Allt du behöver göra är att ge mig pengar.
Pappa: Hahah ahaa
Jag: Jag har väl en poäng?
Pappa: Nej. Men det ligger pengar på mitt skrivbord..

Ibland har jag och min pappa våra dåliga stunder. Ibland våra bra stunder. Men det har väl alla? Och jag vet att egentligen så orkar pappa bara inte lyssna på mina argument som jag alltid kommer med, det är därför han ger sig. Men innerst inne så är han nog stolt över mitt tänkande!

Politiksnack

Käkade nyss middag med halva familjen, eftersom jag är hos pappa och antingen är någon inte hemma, eller så har dom flyttat hemifrån eller hos sin mamma. Vi är ju 6 barn. 4 olika mammor. Yes, min pappa var igång på 80-90talet! Haha i alla fall..

Vi kom in på en intressant diskussion. Eller intressant och intressant.. Vi kom i alla fall in på samtalsämnet politik. Och min pappa säger att jag ska rösta på ett visst parti. Men jag undrar.. Riktar dom in sig på lite djupare saker än alla ytliga saker som alla partier gör? Sen snackade vi igenom alla partier. Och ingen riktar in sig tillräckligt mycket på något som jag tycker att dom borde rikta in sig på. Alltså ungdomar, satsa mer på ungdomar! Vi är fan framtiden. Bättre skolmat, bättre aktiviteter och så vidare. Det minskar brottslighet också dessutom. Nu låter jag som en brud som står och snackar inför hela Sverige på tv. Men vafan.. Jag borde skapa ett eget parti.

Sen var det samtalet slut och alla hade ätit klart. Sen börjar nästa samtal, dock ett väldigt kort:
Jag: Min kille ska vara en polis!
Pappa: Aha? ..
Jag: Tänk när han kommer hem och säger hur många han har haffat och att han har vart med i värsta fighterna.
Pappa: Haha herreguud.
Jag: Sen säger han till mig "har du skött dig? Annars får jag ta och straffa dig lite.. Med min stora hårda pistol"
Pappa: Nu går jag.

Antingen är jag bara en drömmare, eller en eftersträvare om att få uppfylla mina drömmar. Eller bara ironisk gällande detta?




do you feel me

Hello bitches! Lets focus on my day.

Jag vaknade, och försov mig inte. När jag kom till jobbet så var det full rulle. Har hållt igång heela dagen. Sen kom min bror Rikard dit också. Om ni ville veta, haha! Men slutade i alla fall 16:00, när jag kom hem så började jag städa lite smått. Och känns som att jag städar 4 gånger om dagen. Måste lära mig att sätta tillbaka alla kläder och sånt på sin plats!

Sen kom Yami med bussen. Så gick och mötte henne, vi satt som vanligt vid våran bänk. Och vi har våra rutiner.. När hon kommer hem från skolan och jag från jobbet snackar vi om dagen rent allmänt bara. På kvällarna handlar det oftast om killar. Senare kvällar börjar vi planera massor med saker, som sollentunatrip.

Men sen började vi snacka om lumpen. Det började med att hon sa "Aah men på tisdagen ska ju du på mö.." och då trodde jag att hon skulle säga mönstring. Så jag tänkte "shit ska jag!?", eftersom jag har fått tusen brev angående mönstring. Men det var inte mönstring hon menade. Haha. Men då började vi leka med våran fantasi och tänkte hur lumpen skulle gå plus om dom hade oss..

Eftersom båda har sjukt dålig syn på långt håll så skulle vi inte se om vi blev attackerade. Men vi skulle endå överleva såklart. Vi skulle bjuda in våra fiender på ett glas om dom var snygga. Och det kanske skulle sluta med att det blev peace? Vi skulle råka skjuta våra homies. Men då skulle vi ta in nya killar till lumpen ju, Och kanske visar det sig att dom är skit proffsiga? Vi skulle köra över allt och alla med pansarvagnar, men då får dom ju bygga upp nya hus, och ta in nya snubbar. Det skulle ju bli en hel ny snygg renovering!

Sen ikväll blir det inlåst hemma hos Yami! :) Nu ska jag fixa mitt rum! Kyss

Godnatt!


Jag har världens muskelvärk i händerna. Min rygg är som en 70årings. Slut på energi. Klagomål hela tiden. Det är iskallt. Tror det betyder att jag behöver följande:
-massage
-helg
-sömn
-shoppa (för att få tillbaka energin, haha!)
-värme
-åka tillbaka till sollentuna

Så nu går jag och lägger mig, i hopp om att torsdagen ska gå fort. Sluta slösa tid och energi på det här klagande och krävande inlägget, haha. Och jag älskar Yamis tröja. Letade efter min björn borg, men hittade istället Yamis tröja. Och det måste jag säga var kvällens plus! Meen nu är det sleeptime. Kyss babes.


you dont understand

Helloo! Now im home from work.

Jobbade till 17 idag. Och man dör bit för bit bara man tänker på den långa dagen. Jag försov mig iiinte idag! Första gången på två veckor. Och har väl inte gjort något speciellt idag på jobbet. Men är helt slut nu. Och skorna som jag beställde som jag har skrivit om tidigare ni vet?

Jag såg skorna idag när jag jobbade. Dom låg vid posten, längst bak på översta hyllan. Jag blev helt överlycklig och sprang och sa det till Peter. Så jag tog hem dom. And guess what? Dom var som jävla båtar. Jätte stora och jag blev jätte sur. Här har jag gått och väntat i två veckor, nu måste jag skicka tillbaka dom imorgon och vänta yyytterligare 2 veckor. Världen är så grym ibland.

Ska snart äta tror jag? Pappa och Rikard stod i köket förut i alla fall och fixade mat. Sen får jag se vad som händer ikväll. Längtar till nästa fredag, eftersom det är höstlov då. Då åker ju jag och Yami till sthlm. Fan va jag längtar.


jag har alltid lyssnat på dig. Du har ju alltid haft rätt? Jag har alltid tittar ner i marken, stängt in de riktiga känslorna. Sedan kollat upp med ett leénde på läpparna och sagt att allt är bra. Men nu tittar jag ner i marken och spottar, sedan kollar jag upp och ger fingret åt dig. Så jävla trött på det här nu.


hold my hand.

Heey.

Har egentligen ingen stor lust att blogga? Och det är inte bloggtorka, bara det att de senaste veckorna verkligen har varit sjuka. Allt har varit helt upp och ner. Försovit mig varenda dag, trött hela tiden, ångest, ingen ork till nåt, och allt i privatlivet som jag inte skriver upp här har också varit helt knas.

Men dagen började i alla fall bra, men vändes fort till det dåliga med ett telefonsamtal. Gjorde ett löfte till mig själv om när jag får röka. Eftersom jag ska sluta. Men sen ringde min mamma, och en valp hade dött imorse. Såå då blev det kedjerökning.

Men vi hörs när vi hörs, som jag alltid sa förut. Skriver väl antagligen imorgon igen, haha.


love, m.


datakunskap, sist jag satt här var i ettan.

Helloo!

Ursäkta den dåliga uppdateringen. Meen har haft fullt upp med valparna, skolan och det sociaaala livet. Men som sagt så kom valparna i helgen, och dom har redan blivit stora! Eller inte jätte stora, men större. Vi vägde en igår, och den vägde 508gram. Hoho! Och en valp har lärt sig att vicka på svansen. Direkt när den får dia eller vad det heter(?) så blir den skit glad och vickar på svansen. Så den kallar jag för Happy. Fantasifullt va?

Min valp som jag ska ha kvar heter Frezia och har sina rutiner. Käka, åla och sova. Men alla mår i alla fall bra. Och så jävla söta. Sen igår så var det school. Klarade av hela dagen och gjorde ett prov som jag bara fick två fel på. Aint im good? Sen så åkte jag och Yami hem till min mamma, dock med olika bussar. Men vi möttes där. Vi satt framför våra datorer och nördade, försökte plugga, myste med Frigga och valparna och var ute och träffade Artan. Riktigt mysig kväll! :)

Nu sitter jag på Lindas datalektion. Har egentligen engelska. Men Hans, alltså läraren här ska hjälpa med min inloggning till rexnet eller vad det heter. Och sist jag satt i den här salen var när jag gick i 1an. Känns lite weard. Att vi liksom inte går i samma klass längre. Men det är tur att vi i alla fall går i samma skola! Nu ska jag försöka få Hans att sluta sin redovisning och hjälpa mig. Han har nog saknat mig, eftersom jag var så kunglig på hans lektioner. Haha.

Hans: Mikaela.. Slutar du att åka runt här med stolen? vi har lektion nu..
Mikaela: Men jag testar hjulen på stolen!
Hans: jaahaaja!

Men vi hörs senare, i promise.

Haaallå, 9 valpar nu!

Och nu måste det vara den sista valpen, eftersom nåt jätte äckligt kom ut samtidigt som den nionde valpen. Och det blev en hane. Så nu är det 7 flickor och 2 pojkar. Idag har det varkligen blivit mycket uppdatering!


9 små valpar, Frigga lämnade dom i max en minut för att springa ut en snabbis.


små beeebisar

8 valpar!

Det har kommit ytterligare en valp. Jag undrar om den här valpen var den sista? Vi får väl se vad som händer! Men nu ligger alla och sover. Frigga vägrar gå ut och vill inte äta.

Men nu får vi se om det är slut eller om det kommer komma fler. Jag tror att det är slut nu :) Nu vill jag bara att dom ska kunna se och gå. Haha och kommer aldrig vilja sälja dom. Vill ha alla små bebisar. Så jävla söta. Och här kommer två videos. Först på dom fyra första valparna, nästa så är det sju valpar :)




nu är det 7 valpar!

Det var ju fyra stycken för bara någon timme sen eller nåt? Sen gick det ett tag och vi trodde att hon var klar eftersom moderkakan och massa massa blod kom. Och inga valpar kom. Så min lillasyster tog en tupplur och jag satte mig vid datorn för att kolla på andra avenyn.

Sen pausade jag och skulle gå och kolla till valparna, eftersom någon valp skrek överdrivet högt så tänkte att Frigga kanske mosade en. Haha. Men sen när jag kommer så ligger frigga där så fint med fyra valpar vid sin mage. Sen kollar jag under friggas huvud, och där låg det en till. Så jag började räkna om och fick det till fem hela tiden. Så jag beundrade Frigga för att hon va så duktig men sen såg jag en till vid hennes rumpa!

Då började jag räkna igen. Jag räknade om och om igen. Och då fick jag det till sex valpar! Så hon hade fött två valpar under dom 20 minuterna medans Matilda sov och jag kollade på andra avenyn. Så jag väckte Matilda och vi försökte hitta dom nyfödda. Och vi hittade dom, två tikar. :)

Seen så gick vi och kollade på andra avenyn igen. Och så hör man massor med skrik. Så Matilda går och kollar, och då hade hon fött ytterligare en till! Så nu är dom sju stycken. Vi får se om det är slut nu eller om det fortsätter!


Frigga och tre små friggabebiisar :)


den sjunde :)


haha och det blir ganska suddigt, men vissa rör sig heeela tiden


Fyra valpar nu


Vi har fått matat frigga med vatten som vi har satt druvsocker i. Och som rubriken säger.. Nu är det fyra valpar! Vi får se hur många det blir. Men bilder och videos kommer senare idag! :)


första valpen!

HELLOO BLOGGISH, klockan är 05:40

Nu undrar ni nog varför jag skriver så här tidigt? Eller så ser ni bilderna direkt eller rubriken och fattar vad jag vill säga! Men det har kommit två valpar! Första valpen kom 04:17, och den andra kom 05:17. Båda är svart/bruna men den andra valpen är svartare och mycket större. Den andra valpen var verkligen en stor klimp.

Men to the story.. Nån gång inatt så lyckades Frigga komma in till mitt rum och öppna min dörr. Hon puttade på mig, tvättade mig och höll på och pratade hela tiden. Men jag var ju halvt död så jag låg bara kvar i sängen. Men sen drömde jag att Frigga födde en valp. Så när jag vaknade kändes de som de va på riktigt.

Så jag gick och satte mig med Frigga, och efter en stund kom första valpen. Så jävla underbart. Så jag väckte Mamma och Syrran, så dom gjorde te och kaffe. Så nu sitter jag med min bebiis och ser till så att allt går bra. Frigga sköter allt själv. Förutom när första valpen höll på att kvävas ihjäl för att den hade vatten i halsen. Så jag fick nypa den i nacken, och sen pep den. Samma sak fick jag göra med andra valpen. Så nu ligger dom och piper massor. Och jag ska tillbaka dit nu.

Men ni lär få massor med uppdateringar today! haha.


första valpen, <3 Och ville inte ha på blixten, så det är därför det är ganska dålig bildkvalité.


världens finaste mamma, och världens sötaste friggabebisar. <3

massor med bilder

La precis in massor med bilder på mammas dator. Så nu hade jag tänkt lägga upp några! :) och det är typ tusen bilder på min bebis


Min lilla bebis. Den bilden är snart två veckor gammal. Och där ser hon inte särskilt tjock ut, men nu.. Nu är hon riktigt tjock!


Samma kväll som bilden innan :)


bebis maaage,och där ser den liten ut om man kollar på henne nu!


hahah. Där hade jag och frigga precis duschat. så jag satt och fönade hennes och mitt hår i hundra år.


Lillasyster Matilda igår <3.


haha och jag igår. Precis när jag hade klivit ur duschen så fick jag klä på mig sen sprang vi till bussen. Och skickliga som vi är så hann vi.


och sådär tjock är frigga nu :)


Lillasyster Matilda and Meee


beeebisen


såhär tjock är hon idag, och tempen ligger på 37,1.


och såhär har hon legat hela dagen, hon har tvättat min hand och sen ska hon ligga på den med huvudet. Om jag flyttar handen så trycker hon ner den med ena sin tass. haha


jag fick inte flytta handen en millimeter. :)


såhär har jag fått legat i hallen typ hela dagen. Och snart måste jag tillbaka, men nu fick jag ta en paus!


Nu ska jag tillbaka till min lilla bebis, får se om hon föder inatt eller ikväll. Bara mamma hinner hem från jobbet. Annars ringer jag Linda, haha!

gooodmorgon solstrålar?

Helloo!

Först vill jag bara säga att Frigga har inte fått valpar än. Vilket är jätte konstigt eftersom tempen igårkväll var på 37,2. Och imorse så var den på 36,6!? Men inatt har ingen sovit ordentligt. Hon har bäddat som fan och låter hela tiden. Men hon ser jätte ledsen ut heeela tiden.

Sen vill jag säga att jag måste försöka komma till pappa och sedan åka tillbaka till mamma. För har glömt mina historiegrejer. Och har prov på måndag! Men ska kolla busstider oså. Annars så får jag plugga sönder min skalle imorgon när pappa kommer och hämtar mig.

Ooooch nu säger dessutom Yami att hon kommer hem ikväll. Hon som hade sagt att hon kunde komma till mig idag och hjälpa mig med Frigga! Men naaaaej, här sviker hon en! And i will remember that.

Nu ska jag duscha, käka frukost och sen ska jag försöka få pappa hit så han kan lämna mina läxor. Vi får se hur det blir! puss.

-Hur gammal är du då?
-7år
-Bra fortsätt med det!

Hahahah jag och min morgonhumor.


Och nu är det typ ett år sedan jag och becka träffades första gången på Lager 157. Tufft va? :)


Malin bad mig ringa förut, och hon var inte nykter

Malin: Heeeej SYSTEEER. ÅÅÅÅH HEEJ
Jag: Haha hej!
Malin: Guuuuud vad jag saknar dig!
Jag: Jaa jag saknar dig ock..
Malin: Men du! Vi måste hitta på nåt!
Jag: Jaa de vore k....
Malin: Aah kul! Fan jag saknar dig asså
Jag: Detsamma gumman
Malin: Nu är jag sådär jätte svensk som ringer på fyllan och berättar att jag saknar dig och så.. Men jag är ju faktiskt 75% svensk! *hon babblar på för fullt och jag hinner inte säga nåt*
Jag: Haha men de är lugnt

Efter 5min babbel:

Malin: Men vi får höras snart!
Jag: Jaa det måste vi göra!
Malin: Okeeeej! Saknar dig
Jag: Saknar dig också, vi hörs, pussheej!
*Malin var tyst ett bra tag*
Jag: Malin?
Malin: Aaah puss puss hej puss heeej puss

Haha japp, det är min lillasyster! crazy, but i love her.

helloo boys n' girls!

Jag är fortfarande vaken och sitter som en hök och håller koll på Friggabebis. Hennes temp sjönk hastigt förut, så nu ligger den redan på 37,2.  Och det är ju 37,0 dom tydligen har när dom ska föda. Och vi tog tempen och fick det resultatet för snart två timmar sen. Så ska snart kolla igen och se om den sjunkigt!

Hon ligger och låter som en gubbe och gnäller som fan. Valparna sparkar och rör sig massor. Hon vill springa in såfort vi är ute. Hon vill bara pissa och sen in. Plus att hon har fått en sån där äcklig grön pöl igen. Så nu måste det ju fan vara dags?

Jag är så nervös så hela armarna och händerna skakar. Känner mig som en riktig pundare. Kan inte sova och mår illa som fan. Min lilla bebis ska föda! Hoho

Men de måste ske inatt. Annars blir jag grymt besviken. Syrrans hamster skrämmer mig också. Det är helt mörkt här hemma och plötsligt hör man ett dunk från buren. Ni anar inte hur mycke jag hoppade till nyss. Undra vad den håller på med? Smiter igen.

Ni vet väl den där storyn om hamstern? När mitt ex sov hos mig? Haha i alla fall.. För er som inte vet så vaknade jag av att mitt ex sa att det var en hamster vid mitt huvud. Självklart trodde jag inte på de och skulle fortsätta sova. Men sen när jag kollar så är den fan precis vid mitt face! Vid min kudde! huuuur den hamnade där har ingen någon aning om än. Haha men lite kul är det nu när man blickar tillbaka.

Men nu ska jag göra te så jag blir lite piggare, sen återgå till Frigga! Och skriver självklart om det händer nåt.


hemma hos mamma

Nu sitter jag hemma hos mamma. Ska snart ut på balkongen och göra röksignaler till Sanna. Eftersom hon bor i huset mitt emot mig. Sen ska jag plugga och kolla på idol! Sen ta ett låååångt bad!

Har inget mer vettigt att skriva? Friggas temp låg igår på 37,9. Och idag ligger den på 37,5. När den ligger på 37 så är det dags för henne att föda! Så får se vad som händer imorgon eller inatt!

Nu säger Sanna att hon ska komma utanför min port, förstår ingeting av vad hon snackar om. Men det löser sig! Sooo later :)

number one

Snart drar jag till Mamma! Har inget vettigt att skriva nu, förutom att jag är helt överlycklig! Hohooo. Och Yami för den delen är nog också överlycklig idag. Och båda av nästan samma anlednig? Samma kategori i alla fall. haha.

Hoppas Yami kommer till mig imorgon också. Måste börja klä på mig jacka och sånt nu. Så vi kanske hörs ikväll istället? We will seeee. Menar.. Det har varit en hel del onödiga inlägg idag. Haha!

                                                                            "du ger mig fjärilar i magen."


i believe



I will confuse you


camfun

Hello again!

Klockan är redan över 14! Jag har ju inte gjort något alls? Fixat mig, tagit hostmedecin och bara haft jätte tråkigt? Shit. Ska ju åka till Mamma idag. Måste packa lite!

Har också hunnit med att haft lite kul med camen. haha


hellooo bloggen

Now im back. Jätte uttråkad och seg. Hittat massor med bra musik. Ska duscha. Vill fixa mig inför fest. Men går inte. Valparna är påväg. Och om dom inte kommer i helgen kommer jag bli jätte jätte sur. Det här blev ett jätte meningslöst inlägg? Haha.

Men måste duscha nu. Sen fixa mig, och inför vad vet jag inte? Ta hand om Frigga och vaka över henne som en hök om hon skulle föda. Men jag har bestämt att nästa helg så är det fest. Såå boka inte upp er för annat nästa helg.

Nu ska jag sluta slösa tid på det här onödiga inlägget. Haha. Måste bara lägga till en kul grej från igår hemma hos Yami..

-Här! Känn mina muskler.
-Oj! Har du börjat träna?
-Det kallas onanera Yasemin..

haha är det bara jag som har sån här härlig morgonhumor? Lite kul var det i alla fall.. ?


den här bilden har ni nog sett tidigare i min andra blogg. Men osminkad och myskläder är det som gäller nu! Sen efter duschen får vi se vad det blir :)

I’m packed and ready to go

Godmorgon!

Japp, jag är hemma. Och inte on the work. Och har världens sämsta samvete för det. För det är fan kul att jobba där, och man vet att man är där liksom. Och inte hemma som de var förut när man gick i 1:an. Asså att man misskötte sig.

Men inatt har jag legat och hostat som en tok. Ena timmen har jag legat helt död, sen vaknar man och hostar sönder halsen, sen död osv. Så har det hållt på inatt. Så jag fick inte jobba idag, skulle ligga hemma och försöka bli frisk. Sen får jag inte glömma hostmedecinen! Såå vad ska jag hitta på idag? Plugga..?

Men nu vet ni att jag är hemma och jag ska försöka plugga. Igår så låg jag hemma och kollade på det där Mammas Pojkar. Haha vad ska man säga? Alla vet ju hur det kommer gå. Men sen kilade jag hem till Yami och vi kollade på inlåst! Hoho!


kolla bara Levi och han över honom. Wooosh! (dom längst till höger)

alla får ha dåliga dagar, men inte alla dagar tack.

Pratade nyss med Pappa eftersom han precis kom hem. Och självklart så kom vi inte överens, som vi aldrig verkar göra nu för tiden. Men i alla fall.. Och det slutade med att han sa att jag inte fick åka imorgon och måste ta va hos mamma. Jag blev jätte sur eftersom det är inte han som bestämmer mammas helger? Men dörren slogs igen och pratade nyss med mamma i telefon. Då började viiii tjaffsa också. Alla i min familj verkar ha en dålig dag idag?

Blir så irriterad. Längtar verkligen tills jag flyttar hemifrån. Bara få packa mina kartonger, ha mina egna rules, mina egna vanor och mitt eeeegna liv. Hur skönt låter inte det? Fri som en jävla liten fågel.

Men nu blir det så att jag måste vara hemma hos Mamma i helgen och ta hand om typ 10 valpar och Frigga? Eftersom mamma jobbar. Och veterinären sa idag att hon kommer föda när som helst. Och berättade vad vi måste förbereda med osv osv. Så nu tar mamma Friggas temp var fjärde timme och allt man nu ska göra?

Så får se om det blir några valpar idag, inatt eller imorgon? We will seeee. Yami kommer hem strax efter 18, då ska jag ut och möta henne. Så hade tänkt plugga Naturvetenskap/Naturkunskap? Sen ikväll blir det Mammas Pojksar och Inlåst! HOHO. Så får se om jag skriver nåt mer idag/ikväll. kyss


syskonkärlek

Matilda: Hallå.. De är lite läskigt.
Mikaela: Mhmm, vadå?
Matilda: Asså någon ringer mig varje dag på dolt nummer
Mikaela: Det kan vara Mamma från jobbet? Eller nån.. Svara?
Matilda: Vadå spara?
Mikaela: SVARA
Matilda: MEN HUR SKA JAG KUNNA GÖRA DE NÄR JAG ÄR I SKOLAN?
Mikaela: EFTER KANSKE? PUCKO
Matilda: DUJA!

Matilda kom in till mitt rum nyss. Och det verkar som att båda inte hade humöret på topp! Haha men är helt död känns det som. Men dagen har endå gått fort! Och tandläkarbesöket gick prima ballerina. Fick också göra massor med stora smörgåstårtor idag. Haha och vill ni veta mer pinsamma grejer? Inte nog med brödkillen, utan nu finns en kille som jag kallar för vykortkillen!

Det var i alla fall någon snubbe som kom och lämnade massor med vykort. Han stod i Lagret och höll på och lasta upp dom osv osv. Sen står jag vid vår den där maskinen som mosar plast och kartong? Så vi står alltså i olika "lagerrum". Men i alla fall.. Där stod jag och skulle sortera plast och kartong. Och den där maskinen kanske är 1,5 till 2m hög? Nu är inte jag kung på ögonmått men aah, den är ganska stor.

Och jag höll plast i ena handen och kartong i den andra. Sen tänker jag "plast till höger och kartong till vänster" men endå lyckas jag göra tvärtom. Så jag slänger plast där kartongen ligger. Och den hade precis blivit mosad, så visste inte hur jag skulle få tag på plasten eftersom när kartongen precis blivit mosad så hamnar dom längre ner.. Men smart som jag är så klättrar jag upp på maskinen och hänger med överkroppen ner i den där så kallade maskinen. Så rumpan i luften, igen. Att jag inte lärde mig från förra gången med brödkillen.

Men där hängde jag i alla fall. Sen kommer den där vykortskillen in och frågar vad jag gör. Jag blev ju självklart skit rädd och höll på och rammla i med benen och hela köret. Men istället så hamnar jag på fötterna på marken, och inte en aning om hur jag lyckades. Men där stod jag i alla fall och han väntade på svar antar jag.

Då kändes det plötsligt som en kärleksfilm? Ni vet när dom möts och poff så blir dom kära. Dock var ju snubben en lite äldre gubbe som inte alls var min smak. Haha! Men jag svarade "ehm.. Nee jag sorterar". Då kollade han bara på mig och nickade, sen gick han därifrån. Så en kärleksfilm med lite undantag kanske?


Kanske inte lika kul som med brödkillen. Meen jag funderar på att skaffa en ny kategori. "Tempos pinsamheter". Alltså mina pinsamma situationer som jag hamnar i. Haha! Meen nu måste jag byta om, duscha, fixa lite och sen kanske plugga? Dra ut Yami?


9-16

Nu ska jag kila iväg to the work! Hoppas dagen går jätte fort. För saknar redan min säng! Men har inget vettigt att skriva right now :)  Sitter och borstar tänderna, intressant? Men kom på nyss att jag ska till Tandläkaren idag. "woho".


"oh lek söt med tandborsten, jobba med kameran!"

Seeeeg dag.

Hej!

Idag var det ju den där postkursen i Eskilstuna. Och imorse trodde jag att det var Tisdag, så när Malin från the work ringde hem  till mig så kollade jag på klockan och då var den 07:33. Och då slog det mig, att jag ska på kurs idag. Så jag tänkte att antingen skyller jag på att jag helt plötsligt har fått svininfluensan, eftersom alla är så rädda för den. Men naaej, jag sa som det var sen sprang jag till busstationen och där väntade dom på mig.

Så vi åkte iväg. Sen satt vi i nåt konferansrum typ och bara satt och satt och satt. Jag blev jätte rastlös och började trumma med händerna och fötterna. Men såfort jag märkte att han som stod och snackade kollade lite snett på mig så slutade jag såklart. Men måste säga att de sista timmarna var fan värst.. Satt och tog ciggfingrarna mot munnen hela tiden, ni vet som man gör när man röker? Sista timmarna var crazy. Men jag höll mig såklart! :) Sen när vi slutade var det fan bättre än en orgasm. Hahah nej jag skojar bara. Men ni förstår att jag menar att det var verkligen jätte jätte skönt och få gå ut därifrån? Halva dagen i ett jävla rum och en snubbe som står och snackar 24 är inte årets höjdpunkt! Men skönt nu att jag har fått det avklarat!

Det är nog bra att ha den kursen i bakfickan som jag sagt förut! Sen träffade jag Yami en snabbis när jag kom hem, och nu hade jag tänkt duscha. Sen får jag se vad som händer, kanske tvinga Yami att snacka skit med mig?


Friggabebis och Yami. Där ser ni att hon är ganska tjock? Ta det gånger två nu! Hon är smällfet asså. Och hon skulle fått valparna igår, för igår var 63:e dagen. Men hon är seg. Men hoppas hon får innan söndag. Annars är något knas och då måste vi till veterinären.

städning!

Före:








Efter:






Nu vet ni hur stökigt jag hade det. Och ni kan ju förstå att jag endå plockade undan lite när jag skulle ta bilderna. Förstår inte att jag lät det gå så långt, haha! Men nu är det städat och snyggt! Har tom fixat bland x-box spelen osv. Nu är Yami här, och vi ska skynda oss ut :) Såååå later babes.


Förvirrad men glad

Helloo!

Har nog påpekat förut att jag börjar nästan alltid alla inlägg med "helloo".. Hm. Men dagen började sjukt dåligt. Bussen var seg, så fick stå ute och frysa. Men tur att jag tog min fjällräven idag och inte någon skinnjacka eller nåt sånt. Men känns endå lite konstigt att använda feta jackan när det inte ens är snö ute. Men jag kom i alla fall till skolan och Linda väntade där på mig :) Vi satt och pratade en stund, sen kilade vi iväg på lektion. Jag hade engelska och det gick väl helt okej. Satt och skulle översätta en novell.

Sen var det Svenska. Helt okej lektion där också? Och nu tooo the goood news! Vi på lärlingsprogrammet läser ju Matte A. Men idag så berättade jag för min mattelärare att jag redan gjort matte A i ettan. Och då hade tydligen inte lärlingsprogrammet kommit så långt eller ens börjat med matte då. Jag har ingen aning. Men sen så berättade jag att det är Ekvationskap. som jag inte är klart med bara från Matte A. Så han skulle fixa ihop små övningar till mig inom matte A, sen skulle jag få göra dom och sedan är jag klar med Matte A. Hur skönt som helst!

Så då börjar jag med Matte B. Sen ska jag plugga som en tok. Så när resten av min klass börjar med matte B så börjar jag med C. Är jag inte pluggis? Så duktig.

Sen var jag och pratade med Rektorn. Jag och rektorer har fan alltid kommit bra överens. Haha, de där lät lite dirty. Men menade inget sånt. Men i alla fall. Jag fick honom att köpa ett sånt där länskort till mig. Så skolan betalar mitt kort. Great! Så ska dit om en vecka igen, så nu när jag åker buss måste jag skriva upp eller spara biljetten på varje resa och kostnad så skulle han försöka fixa så jag får ersättning för det. Alltså pengar. :)

Sen var det Naturvetenskap. Och kunde inte sluta skratta på den lektionen asså. Först kommer jag in typ 15min försent eftersom jag snackade med Rektorn. Alla var helt tysta när jag kom in i klassrummet eftersom det var genomgång. Först så låter klackarna på skorna som fan, så går på tå, sen när jag ska dra ut stolen så låter det som fan sen när jag slänger upp väskan på bordet låter det som fan. Jag var inte särskilt diskret, och det var det jag ville få fram. Sen skulle jag och Tor labba, kan ju bara säga såhär.. Det gick verkligen åt h*****e. Haha!

Nu måste jag skynda mig med att städa och plugga. Mindre skitsnack och få mer vettigt gjort! Men mer skitsnack från mig kan ni nog räkna med senare :)


jag visste det.

godmorgon!

dagen har till en början varit jätte jätte dålig. Vaknade försent, sjukaste drömmen, iskallt i mitt rum och har sjukt ont i halsen. Och bara tanken på att jag ska ha idrott sista lektionen gör mig galen, eftersom jag och idrottsläraren verkligen inte kommer överens. Vi har nog bråkat varenda lektion.

Ska alldeles strax börja synda mig mot bussen. Sen hoppas jag att Linda sitter där och får mig på bra humör! Sen Eng, Sv, Ma, Lunch, Nv och idrott. Jag är den enda i klassen som har idrott, dom andra är klara med den kursen sen ettan, så dom har datakunskap, men den kursen är jag klar med sen i ettan.

Nu måste jag springa! kyss.


känner mig heeelt slut

Det är bara måndag och jag är redan trött på veckan. Läkarbesök känns det som att jag kommer ha minst 40 gånger den här och nästa vecka. Massor med plugg och prov. Ska åka på kurs på onsdagmorgon och beräknat att jag kommer hem sent nån gång på eftermiddagen. Och sen är det ju måndag.

Och jag har inte gjort något vettigt alls idag. Har sagt tusen gånger att jag ska plugga. Men har inte ens rört mina papper. Har inte ens orkat städa mitt rum. Helt slut på energi asså. Men imorgon ska det bli ändring på det! Hoppas jag.. Skolan kommer säkert gå jätte dåligt och när jag kommer hem så ska jag städa och plugga. Sen lägga mig tidigt och förbereda mig inför kursen som är i Eskilstuna. Flera timmar. Meeen sen är det bra att jag fick chansen till den kursen, bra sen att ha i bakfickan när man skriver cv:n osv! :)

Nu hade jag tänkt skita i att ta tag i naturvetenskapen och lägga mig och sova. Hoppas på härliga drömmar som igår. Haha! Får ta tag i Naturvetenskapen imorgon på lunchen, försöka få med Tor på det också. Eftersom det är hans papper egentligen och ingen har gjort uppgifterna. Sen plugga svenska på första rasten! Eftersom jag säkert kommer ha redovisning om min bild som man skulle skriva text om.

Och min storebror Fredrik åker på kryssning den 23e. Först försökte jag få pappa att låta mig åka. Jag och min storebrors kompisar. Hur kul skulle inte det va? Haha! Men pappa tror att jag bara ska åka för att dricka, spendera pengar och att allt kommer gå över styr. Men ville ju bara åka för att se till så att min bror inte däckar på fel ställe.. Det kan ju vara bra om jag finns till hands och kan rädda honom! haha.

Men istället får jag och Yami hans lägenhet för oss själva. Vi samlar på oss massor med lägenheter. Ska bli så jävla skönt när vi har packat klart våra kartonger och flyttar hemifrån.

Slut med skitsnacket. Nu måste jag sova. Kommer aldrig komma upp imorgon annars. Men vi läääär ju höras. sweet dreams.


love, m.

Bed

Sitter och lyssnar på J. Holiday-Bed. Sjukt längesen jag hörde låten. Och den får en verkligen att minnas massor med roliga och söta stunder :) Kom hem för en stund sen, alltså till min mamma. Missade engelskan och små företagande idag. Skulle till um för att fixa tid hos en läkare (igen) eller be dom fixa nya verktabletter som funkar! Vill inte hamna i samma situation som jag gjorde för ett halvår sedan, alltså Akuten och en gubbe till gyn? Noway.

Snackade med Stefan idag också om busskort. Nu har jag ju en kort som jag bara kan använda i den här kommunen. Men vill ha ett kort så jag kan åka vart jag vill. Nästan i alla fall. Kommer i alla fall till Stockholm med ett sånt kort. Eller aah, Södertälje. Så om jag skrivs över till min mamma så får jag ett sånt kort. Eftersom min mamma bor längst ifrån skolan oså. Så ska skriva över mig till mamma, sen ska jag ju endå byta tillbaka till mitt första efternamn. Så blir som en helt ny identitet! Haha nej jag skoja, försöker bara leka lika ball som alla snubbar i filmer som ska byta identiteter osv...

Men skolan i övrigt har vart helt okej! :) Höll på att missa bussen imorse, så dagen började kukdåligt. Men sen hade vi matte, där satt vi bara och lyssnade på vad han sa sen satt jag och ritade. Sen fick vi en uppgift av våran mentor som vi skulle göra. Jag, Samuel och Uddin skulle skriva om Tekniken inom industriella revolutionen. Och hatar de där ordet. Sen skulle vi redovisa det en timme efter. Redovisningen gick bra, förutom att jag inte kan säga industriella revolutionen.

Men nu hade jag tänkt plugga lite naturvetenskap. Eftersom det aldrig blev av igår. Sen ska jag ut med Frigga, sen drar jag till bussen och åker till min pappa.


hade alla haft våran humor skulle det inte finnas några problem alls.

Helloo

Eftersom Frigga vägrade föda idag så åkte jag till min pappa så jag kunde träffa Yami och slapp sitta och vänta på Linda imorgon i 20min, haha! Så imorgon möter Linda mig vid bussen! :)

Men åkte i alla fall hem till pappa. Och jag har pluggat, träffat Yami och bara chillat. Haha och roligaste som hände ikväll var när jag och Yami satte oss vid Ahlén. Och ingen kommer förstå de här när det står skrivet, man måste verkligen visa för att det ska va kul. Men jag försöker!

Jag och Yami satt där. Och jag skulle tända en cigg. Och Yami om någon vet att jag har väldigt kort stubin. Så när tändaren inte ville funka så kasta jag den rakt ner på mina fötter. Och jag hade köpt Kinder Maxi till mig och Yami, ni vet såna där kinder ägg fast det inte är ägg? Whatever.. Så hon tog upp chokladen ur fickan och säger "Och tack för choklaaaAaad..", Sen ser hon hur det kommer rök från tändaren och hon blir helt chockad. Sen kollar jag på henne och hon avslutar sin mening lite försiktigt.. "...dEeen..."

Haha ni anar inte hur mycket vi satt och garva. Från jätte allvarliga till verkligen gapgarv. Sen sa jag:

Jag: tänk om man kunde ta nåns liv av och bara kasta ner personen sådär..
Yami: Jaa.. men det kan man ju med barn...

Haha asså vad är det för människa jag umgås med? Hon satt med plasten från chokladen och smula ihop den med sina händer och sa så. Hon lät verkligen ond. Haha hon är verkligen annorlunda. But i love her!

bilder på Frigga och zeno

Satt och kollade igenom massor med bilder. Och hittade bilder på Frigga och Zeno, så tänkte lägga upp dom :)


Den här bilden togs samma dag som vi hämtade Zeno. Såååå liten


Asså blir chockad när jag ser den här bilden. Han var så sjukt liten. Och här är en bild påminr bror Rikard och Zenos första nithalsband (;


Första dagen


Haha sötnosen


Och den här bilden tog väl för några månader sen? Nu är han i alla fall väldigt biffig och större. Plus att nu är han pappa (;


Sen har vi min lilla beebiis Frigga. Här var hon bara runt 3 månader kanske. Och hon var större än Zeno när hon var liten valp.


Mamma och Frigga. Där var Frigga kanske 1 år. :) Tyvärr har jag knappt några valpbilder på datorn på Frigga, mest såna där kort som man framkallar ni vet?


När jag ser den här bilden ser hon så jävla smal ut, om man kollar hur hon ser ut nu.. Haha!


Syrrans marsvin och min bebiis. Och hon trodde att det var hennes valpar. Så hon blev skendräktig. Men sen fick ju marsvinen egna ungar. två gånger dessutom. Men nu ska Frigga äntligen få sina egna valpar.


Nu kommer all min uppmärksamhet ägnas åt Frigga. Haha min blogg kommer endast handla om henne och valparna. Nee, men klart jag skriver om massor om annat, men dom här första dagarna kan ni räkna med bilder och paniktexter! Haha

Panik Panik Panik

Godmorgon! Måste bara berätta fort.. MIN BEBIIS KOMMER FÖDA NÄR SOM HELST. Tror jag. För när hunden fått en äcklig grön fet flytning så är hon redo för att föda. Och imorse när hon reste sig upp från mitt rum, för hon sov brevid mig på golvet och jag i sängen, så såg jag en fet grön pöl på mitt golv.

Jag flög upp ur sängen och fick panik. Ringde pappa och berättade, och han blev helt överlycklig. Men sen säger han bara "Jag har inte tid nu, en polare kom, men håll mig uppdaterad, jag är i bakrunden". Sen la han på! Så då ringer jag djurexperten Yami. Hon fick lika mycket panik som mig. När jag pratade sa jag jämt fel och stammade. Sen skulle jag kolla om hon fått mjölk än. Och yes, hon är verkligen ready! Det är 63:e dagen idag. Och de är så länge dom går med valpar i magen.

Så nu sitter jag och halsar i mig te med massor med socker i och kollar till Frigga varenda minut. Nu kanske jag överreagerar. Men det är ju trots allt min lilla bebiis som ska föda. Och aldrig vart med om liknande. Jag måste smsa Linda. Hon kan nog lugna ner mig!

Men nu måste jag skärpa mig. Ska gå och ge Frigga lite kärlek. Men skriver såfort jag ser henne föda! Eller kanske inte direkt, men efter! puss


jag älskar min mamma

Nu har jag och mamma beställt skor. Likadana. Den senaste tiden ska mamma verkligen ha allt som jag vill ha. Förstår inte varför. Jag hittade dom här skorna nyss och visade mamma och frågade om hon ville köpa dom till mig. Och då svarar hon "Aah om du beställer likadana till mig". Förut när hon har gått och handlat likadana saker som mig så har jag alltid blivit smått irriterad. Hon har alltid haft en rockig stil, och nu samma som mig? hm. Men kul och gå runt och se likadan ut som sin mamma? haha!

Men nu gick det inte att bli så irriterad. Hon sa så försiktigt och snällt "Aah om du beställer till mig också". Sen lät hon sig själv betala dom. Då kunde jag inte bli irriterad. haha hon är sjuuuk ibland, Men jag älskar henne :)


jävla söta.


här är resultatet när jag och yami är väldigt trötta och uttråkade en lördagkväll

Haha alltså seriöst.. Yami är nog kungen av paint. Och det är såhär hon ser mig verkar det som. Bil och snygg kille. Kan ju inte förneka att jag inte gillar killar med bilar. Ooooch tatueringar såklart! haha men i alla fall.. Ritade en bild på Yami också, och såhär snyggt blev det, haha!


Yasemin.. Killar som går med en cigg i käften, pistol i handen, (större pistol innanför byxorna) och inte svensk, finsk, norsk och aah ni förstår? Haha


Godmorgon!

Har vart vaken ett tag nu. Eftersom Yami väckte mig nångång efter 11 tror jag det var. Och visste inte om jag skulle med henne till bussen och åka till pappa eller va kvar hos mamma. Men jag vågar inte lämna min bebiis hemma själv nu. Eftersom Mamma jobbar. Min lilla bebiis kommer säker pluppa ut alla valpar på måndag när jag är i skolan. Men hoppas inte! Hon måste trycka ut dom idag,inatt eller imorgon.

Yami åkte i alla fall iväg imorse. Vid 12:40 typ. Inatt så blev jag verkligen övertrött. Klättrade runt i mitt rum som en jävla apa, medans Yami bara satt och glodde på mig och tänkte  "varför umgås jag egentligen med henne?". men jag vet att du älskar mig.

Nu hade jag tänkt ta ett bad, och sen gå ut med Frigga. Så skriver nog senare. Pussss


Idolkväll plus The Unborn

Hello!

Nu har jag och Yami kollat på idol och gått ut med Friggabebiiis. Och nej, hon har inte fått valpar än, tyvärr. Lovar att berätta då ;D Och Eddie gick vidare i Idol! Ni anar inte hur glad jag blev asså. Sparkade iväg sackosäcken pga min glädje. Vi kollade också på The Unborn. Eftersom min mamma är galen i skräckfilmer så hade hon köpt hem massor med skräckfilmer, så kollade på den. Haha och alltid lika kul när Yami hoppar till av rädsla. Det gör en mycke mindre rädd!

Nu ska vi fortsätta kolla på Idol och dricka vaniljte/thé. Ah ni fattar? :) Så vi hörs sweetiiiies!


Yami = bra bortförklaring

Haha nu fick Yami bli rubriken igen. Men kom och tänka på en sak när jag gick till köket och hämtade glass nyss. Och idag så kom brödkillen till oss. Alltså han som levererar bröd till oss. Och eftersom jag heter Mikaela så är jag en sån person som är skicklig på att komma med bra bortförklaringar när jag skämmer ut mig själv.

Men back tooo the story. Brödkillen, story 1. Han stod och packade upp allt bröd, sen hade han ställt en vagn fylld med bröd i mitt framför personaldörren. Så när jag skulle ut därifrån så slog jag upp dörren så vagnen åkte iväg. Och rakt på en tant dessutom. Tanten kollade på mig oroväckande och jag sa fort förlåt, sen ser jag hur brödkillen verkligen kollar snett på mig. Men hallå, det var Han som ställde vagnen där!? Jag sprang fort in igen och gick utevägen in till affären.

Brödkillen, story 2. Jag skulle lägga upp alla bullar. Och bullarna är väldigt långt ner, så när jag ska placera dom på sin plats så måste jag böja mig ner. Så jag stod där och böjde mig ner och la upp bullarna. Med rumpan i vädret och en brödkille i närheten så visade det sig att det inte alls är en bra mix. Jag kände hur någon stod och stirrade på mig. "Vad gör jag för fel nu?" tänkte jag. Sen ser jag att brödkillen bara står och glor. Båda fick ögonkontakt och det blev väldigt pinsamt. Jag menar.. Han är lite för gammal för mig, oooch en brödkille. Allt fortsatte som vanligt förutom rumpan i luften. Men sen ska han gå bakom mig, och jag märker ingeting, så när jag ska böja mig ner fort så slår min rumpa in rakt på hans ben. Snacka om att det kändes som att jag hade jätte röv.

Brödkillen, story 2. Han höll på att avsluta sitt arbete på lagret. Och det hade jag ingen aning om. Och det brukar alltid vara tomt på lagret. Dom enda som hänger där är väl jag och Pettri. Och jag skämms inte över min härliga stämma framför honom. Så när jag skulle gå in med några korgar på lagret var jag på strålande humör och gick in och sjöng högt och började dansa på lagret. Sen när jag tittar upp mot dörren så är dörren öppen, och i dörröppningen står brödkillen och kollar på mig som jag vore idioten? Men jag tog upp mobilen ur fickan fort och låtsades prata i telefon med Yami. "Så nu kan jag prata Yami! Jag hade mobilen i fickan så inte chefen skulle se. Men visst sjunger jag fint? Hörde du? Haha aja vi hörs sen" , ungefär så lät det. Och nu hoppas jag att det inte är samma brödkille nästa vecka..

du vet väl att Yami kan spruta spindelnät?

Jag suger verkligen på att komma på rubriker. Haha! Speciellt den här gången, vadå Yami kan spruta spindelnät? Man tänker ju självklart snusk. Att hon sprutar. Fattar ni? Aah det gör ni säkert. Jag fattar. Hon också. Det vet jag. Fast ni kanske tänker på att hon är spiderman? Lite lurig..

Haha jag känner mig helt borta. Är sjukt trött. Helt slut och mumlar när jag pratar och har värsta gamnacken när jag går. Men fick sluta 13:40 idag, när jag egentligen skulle slutat 15. Deeeet var skönt. Dagens feta plus! Jag och Yami drar till min mamma idag, så ska packa lite smått. Och städa mitt rum här hos pappa. Men orkar inte, vill bara gå och lägga mig i sängen och somna. Meeeen har inte tid med det. Jag får gå och lägga mig och sova när jag kommer hem till mamma i eftermiddag. Yami, du kan få titta på om du inte har något bättre för dig! :)

Och igårkväll så gick jag ju ut med Zeno, följde min lillasyster till sin kompis som hon skulle sova över hos. Sen mötte jag Yami, vi lämnade Zeno hemma sen gick vi ut igen. Satt och snacka politik. Tror att det var första och sista gången också. Jag satt och blev skit arg och Yami satt och försökte prata hela tiden. Eller hon försökte typ berätta klart en mening hela tiden. Vi är nog bättre på att sitta och snacka om det vi brukar snacka om, och göra det vi brukar göra!

Sen kollade vi på Inlåst. Och jag har redan en favorit där! Levi eller vad han hette. Så jävla söt kille. Och snygg. Påtal om det.. Jag läste i en tidning idag på lunchen om Bad boys. Hur man undviker dom, och hur man märker på en kille att han är "bad boy". Haha jag satt ärligt talat och garvade ihjäl mig. Aja, nu ska jag inte skriva mycket mer. Lyckas alltid skriva väldigt mycket, i alla fall dom senaste dagarna. Men skriver sen! :)


Jag och Sandra, why so serious liksom? Men träffade Bella och Sandra idag när jag jobbade. :)

hooohooo, dålig rubrik?

Helluuuu.

Nu har jag precis käkat. Om ni ville veta. Haha! Ne men seriöst.. Satt och snackade med pappa nyss också om alla partier osv. Som moderaterna och alla dom där? Jag är verkligen inte insatt i allt de där. Jag förstår ingeting. Liksom i 8an tror jag det var när man fick rösta i skolan så valde jag det partiet som hade en blomma på sig bara för dom hade en blomma?

Aja.. Nu har jag i alla fall blivit liiiite insatt. Pappa blir ju helt tokig när han snackar om sånt här. Han borde bli Sveriges statsminister! Haha nej men det kanske inte skulle vara världens bästa idé. Men eftersom jag får rösta nästa gång vill jag gärna veta vad det är jag röstar på!

Men nu tvingar min älskade far ut mig med hunden. Så passar på att dra med Yami, sen ska vi kolla på Inlåst ikväll! Soo latööör.


Äntligen hemma!

Som jag skrev innan så skulle jag ju ha 5 % tur idag. Idag så stämmde det inte! Morgonen började med att jag hittade mina nycklar. Jag kom i tid till jobbet. Jag fick sitta i kassan direkt på morgonen och det gick skit bra. Sen flöt dagen bara på! Helt otroligt.

Kom hem för en stund sen. Och nu smsade Yami, hon kommer med bussen. Så ska ut och möta henne. Så får se om turen fortsätter såhär! ;D

Men skriver sen istället.. Annars har jag en arg Yami utanför mitt hus för att jag alltid kommer så sent och möter henne. PUUUUSS+y.


5% lucky today

Godmorgon!

Har precis gjort mig redo för att kila iväg tooo the work! Men behöver inte gå riktigt än. Och ni vet på facebook, när man får se hur många % tur man har idag? Varje gång jag har gjort det så har det alltid varit lågt. Och idag fick jag fan 5%. Inte ens 10? Och det känns verkligen som att det kommer gå jätte dåligt för mig idag. Känns som det i alla fall.. Får se hur dagen slutar! ;D

Tänkte bara göra ett liteeeet inlägg nu på morgonen. Och YAMI, smsa mig när du ser det här! I måste tella you something

Och Sandra grattis! Även om det var igår du fyllde år.. Men bättre sent än aldrig? (A) Haha, aja.. Hoppas du fick världens bästa dag. Älskar dig <3


jag innan vi drog till Stuna, och jag vill tilbaaaAAka

RSS 2.0