vi klarade oss hela vägen hem till sollentuna!

Det har tagit oss ungefär 4 timmar för oss att komma hem och sätta oss ner bara. Känns som att vi har åkt runt överallt hela dagen. Men vi tog i alla fall 18:36-tåget, sen hoppade vi av i Södertälje, vilket vi egentligen inte borde ha gjort om vi ville fort hem. Men korkad som Yami är så litar hon på mig när jag säger att vi ska hoppa av.

Haha och en liten till korkad grej från hennes sida... Eftersom vi inte hade köpt några biljetter så ville vi såklart inte att kontrollanten skulle komma. Men när hon gick förbi oss på tåget så gömde vi oss lite diskret, men precis när hon hade gått förbi så börjar självklart Yami garva så hela tåget hörde henne.
Det hade varit så typiskt henne om hon hade pekat på kontrollanten och skrikit "Korkade kontrollant! SÅ lättlurad! HAHAHA"

När vi väl kom fram til Södertälje så skulle vi köpa såna där kort. Men självklart hade dom inte det. Så vi tänkte att då får vi väl åka utan då. Men sen var vi ju tvungna att ta oss till Centrum, först kollar vi tågtiderna dit. Men då skulle vi ha fått väntat i 50min, eftersom vi missade en precis. Sen gick vi till bussarna. Och där missade vi första bussen precis också. Sen satt vi och klurade ut om man kan köpa två bussbiljetter på samma mobil? Så jag frågade nån kille som satt där, och självklart visste han inte. Sen kom bussen, vi frågade bussgubben om det gick, men han sa att det skulle bli väldigt dyrt.

Så han försökte övertala oss om att köpa biljett från en maskin som fanns där. Och söta som vi är så försökte vi med det. Han sa att han kunde vänta tills vi va klara. Men vi fick aldrig ut biljetterna, så han kom ut och hjälpte oss. Sen gav alla tre upp och vi fick åka gratis.

Sen tog vi pendeln från Centrum till Centralen. Och självklart hamnade vi brevid några på pendeln som trodde att dom var feta gangsters samtidigt som dom trodde att dom var värsta "PJsarna" eller nåt.. Så vi bytte plats. När vi väl kom fram till stan så mötte vi Justus och hans kompis. Socialade med dom i typ en kvart, sen åkte vi hem. Gick och handlade mat, och nu sitter vi här.

Bilder och mer updates kommer senare. Soooo puss.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0