uuuursäääkta mig

Hej!

Och förlåt för den dåliga uppdateringen, men höll på att försova mig imorse. Sen efter jobbet har jag och Yami vart ute heeeela kvällen, förutom typ 20min? Så har nästan frysit mig till döds.

Det vi har gjort är väl inget speciellt? Vi satt ute och bara var vi ett tag. Sen så var det ju lite småtjaffs mellan Yami och en sk. gammal vän till oss. Först bdb, som är ganska töntigt och ta bråket över. Speciellt när man säger tusen gånger att man inte vill ha nåt med personen att göra, men endå smsar och skriver på bdb :) Och menar självklart inte Yami :)

I alla fall.. Tjaffset fortsatte uppe på hedén. Och självklart fick jag inte vara med, eller för Yami fick jag. Men aah, ni fattar? Så satt med Denise och Oskar och pratade och tjuvlyssnade. (HIHI). Sen kilade vi hem och käkade oså. Sen skulle vi till Gårn. Eftersom det var där hon skulle hänga ikväll. Och hon smsade efter att Yami och hon skiljts åt. Och eftersom Yami är så mogen så drog vi dit så hon kunde ta det face 2 face. Meeen då åkte hon iväg och hittade på nåt. Bowlade? Så vi följde Nathalie till Stefan, sen spelade vi in inspelningar på Oskars mobil. Haha!

Sen i alla fall så kom bruden tillbaka. Och Yami o hon fortsatte sitt tjaffs. Antog att jag inte fick va med, igen, så satt på en bänk och tjuvlyssnade med sällskap :) Dom verkade inte få nåt utav sitt tjaffs så dom skiljdes åt. Men lite svårt och prata med någon som kommer med samma argument hela tiden och bara kommer med massa.. Bullshit? Aja, what ever :) Nu blev de feta historian, men kul och läsa sen så man kommer ihåg dagarna. HAHA

Sen gick vi hem, and now im home. Ska lägga mig i sängen. Är helt död. Jobbat 8 timmar med inte ens en halvtimmes rast. Huuuh. Så antar att vi hörs imorgon? Puuuss

Och föresten! Fick brev från Csn idag. OCH JAG FÅR MITT STUDIEBIDRAG OM JAG FORTSÄTTER SÅ HÄR! från 09-10. DOOOM SER SKILLNAD. Helt otroligt. Men jag fixar det här! Lätt som en plätt, eller vad man nu säger?

Yami-Mika-Dialekt

Japp nu har vi t.o.m en egen dialekt! Hur coolt är inte det? Även om den inte är världens finaste.. Men det är i alla fall en dialekt! Har vart ute med Yami hela kvällen typ. Och som vanligt så har vi hållt på med att spelat in videos och inspelningar. Och de är några klipp som aldrig skulle hamna på bloggen eller liknande!

Men men, vi är rooooliga. Men bara om du har samma humor som oss. Men ikväll har vi verkligen suttit och skrattat, skrattat och skrattat. Hela tiden. But thats just hooow we doo it.

"Och ii nooorrjja Sviiealand kommerr det hagjaa, väääldigt mycke. Majsooor!"

samtal med Yami

Msn:

Mikaela: Hallå.. Varför blir alla lika förvånade när jag säger att jag aldrig har ätit en cheesburgare?
Yami: Men är du dum eller?
Mikaela: Vadå? ..
Yami: HAR DU ALDRIG ÄTIT EN CHEESBURGARE?!
Mikaela: VA BLEV DU OCKSÅ FÖRVÅNAD? :O
Yami: jag drev -.-
Mikaela: Ahaa..
Yami: Men det är ju såå vandligt att man ALDRIG har ätit en cheesburgare...
Mikaela: Va? Nu förstår jag ingeting..
Yami: åååh
Mikaela: du förvirrar mig ut till kanten.


Jag ringer upp henne:

Mikaela: Hej! jag såg på din blogg att jag var lite vip ikväll...
Yami: Hej! Jaaa-a!
Mikaela: heeeheee hihiihuhu
Yami: Jag ska ner och hämta mig playstation, ska du med eller?
Mikaela: nej
Yami: jooo-e
Mikaela: men nej
Yami: sluta! joo
Mikaela: jag driver, okej när?
Yami:  är utanför dig om 10minuter!

Så jag drar ut nu! Ciaaao :)

diss 2

Du har redan fått en diss av mig här på bloggen. Och tänker inte slösa min underbara tid och min energi på att skriva om dig? Nej nej, istället ger du oss ett gott skratt sen. Men anledningen till att jag skriver nu är att du verkar ha tagit lite fel på the real life. För du har sagt att det var du som drog dig ifrån oss. Men det var ju tvärtom, remember? :) Snarare du som försökte hålla ihop oss. Men de är ju som alla säger.. Där du är nu var vi för två år sen. Och jag tänker inte göra mer än att acceptera det och önska dig lycka till!

Antingen är du en bra drömmare eller en dålig lögnare :)



Men i alla fall. Idag har jag namnsdag, så pappa köper hem fika och pizza! Sen på Fredag ska jag och Yami fixa lite mys och "fira" min namnsdag. Och eftersom Frigga förmodligen får sina valpar i helgen så får jag hoppas att jag och Yami inte är själva hemma när hon ska föda.

Det kommer ju typ låta såhär:
-YAMI! FRIGGA FÖDER
-OMG! JAG MÅLAR NAGLARNA, FIXA DE DU!
-JAG VÅGAR INTE! DE ÄR BLOOOD
-VI RINGER NÅN
-VEM?
-112!

Lillasyster .

Något som jag kom att tänka på nu är hur olika jag och Matilda är, alltså min lillasyster.

Varken på utsidan eller insidan. Hon har alltid vart mörk i hyn, mörkt tjockt hår, mörka ögon och lite kurvigare än mig. Medans jag alltid haft ljusare hudfärg, ljusblåa ögon, långt blondt hår osv. Aah ni fattar? Det som fick mina tankar att snurra igång om det här var att hon har en ny kompis verkar det som. Matilda brukar aldrig komma in till mitt rum och fråga vad jag gör som hon gjorde nyss, men hon hade ju sin nya kompis med sig som hon ville visa upp.

Det är också en skillnad mellan oss. Hon har alltid vart en svår person när det gäller kompisar och socialt umgänge. Medans jag har alltid varit en lättare person som älskar när det är mycket folk och ha många kompisar. Hon ser mig som en förebild. Hon ser verkligen upp till mig. Det skiljer 5 år mellan oss, och självklart försöker jag vara den bästa förebilden för henne. Men hela den här grejen om att vi är så olika gör det mycket svårare att vara en bra förebild.


Hon har sett mig göra stora och små misstag. Hon har sett mig i bråk med familj och vänner. Hon har sett mig arg och ledsen. Hon har sett mig rädd. Men endå förlåter hon mig för alla misstag. Hon står alltid kvar vid min sida. När jag bråkat med en kompis säger hon alltid "men skit i henne, du är bättre". Och även om hon har sett mig arg och ledsen tusen gånger så är jag fortfarande den gladaste tjejen på jorden enligt henne.

Jag har så många betydelsefulla minnen med Matilda. När hon stått vid min sida. Ett exempel är när jag och min mamma bråkade en sen kväll för längesen. Jag blev så arg så jag skulle gå hem till pappa, vilket skulle ta hur länge som helst, eftersom de tog 20min med bil. Men Matilda klev upp ur sin säng, packade en ryggsäck med saker och sprang efter mig ut. Och när jag sa att jag skulle gå mitt på natten, och att det kommer bli kallt, att det kommer ta lång tid att gå och att jag var så sjukt arg så sa hon bara "Men jag kommer alltid va vid din sida".

Några fler exempel på hur olika vi är, det är att tex jag har aldrig vart ett big fan of mat. Har alltid velat vara smal och har aldrig haft sån stor aptit. Ända sen jag lärde mig gå så har det vart så. Och där är ju hon självklart också motsattsen. Jag älskar att umgås med kompisar, att shoppa, att festa och bara ha kul. Motsattsen där också. Självklart vill hon ju också ha kul, men hon stannar hellre hemma och låser in sig i sin egna värld.


Hon kanske sätter sig med sin gitarr och sjunger. Hon kanske sätter sig och ritar eller skriver texter. Men hon låser in sig. Och jag har aldrig vart riktigt som henne. Men hon är en sån jävla härlig syster. Och jag vet själv att jag suger på att visa det för henne. Och hon uppskattar verkligen min uppmärksamhet till henne så jävla mycket. Det kan handla om 1 minuts uppmärksamhet från mig. Hon går endå alltid lika lycklig därifrån platsen.

Var egentligen ingeting speciellt som jag ville säga med den här texten. Bara det att jag kan endå se mig själv i henne. Som min egna spegelbild. För att hon är min lillasyster. Och vårat band till varandra är stakrare än vad vi båda tror.


Som vi brukar säga: jag älskar dig muppsyster <3


idag har mikaela namnsdag!

Hade glömt bort det helt tills Sanna smsa mig på bussen imorse och sa grattis :) Sen hade Mamma lämnat pengar på min väska imorse, och då tänkte jag att hon bara var på bra humör och ville skämma bort mig lite. Men nu fattar jag ju att de var för min namnsdag :)

Men igårkväll så åkte jag till min Mamma. När jag kom dit så mötte hon mig vid bussen och så kilade vi iväg till vårt blivande hus :) Riktigt mysigt ju! Stor tomt, gulligt hus? De var jätte jätte mörkt ute när jag kom fram, men tror huset var vitt. Och perfekt att vi flyttar nu vid jul, eftersom snart får min bebiiis Frigga valpar :)

Och så behåller vi en valp. Så det blir peeerfekt. Nu hade jag tänkt plugga lite Naturvetenskap och städa mitt rum. Ciaaaaaooo :)


en kort Yamiserie


biiilder


jag på tåget igår, när jag dansade så jävla snyggt. HAH


Haha ser såååå dryg ut på bilden. Någon måste skickat ett sms där det stod typ "ibland runkar jag och kollar mig själv i spegeln" eller nåt?


"okej, nu leker vi söta. serious. le mot kameran Yami"


"ehm, mikaela, min fitt* är öm."

Home from schoooool

Nu är jag hemma :) Och dagen har gått fort och har vart helt okej! Har knappt haft någon lektion alls idag? Gjorde ett engelskt gramatikprov idag också. Eller inte riktigt ett prov. Men mellan ett test och ett prov? Och jag blev förvånad över hur bra det gick.

Sen hade vi rast typ en timme innan skolfotograferingen, så satt bara med några pojkar och babblade och drack Pucko. Sen var det foto som gällde! Och självklart fick jag sitta, som jag alltid får. Och vi får se hur bilderna blir, haha! Men blir skolfoton någon gång bra?

Sen gick jag och tor till bussen. Sen kom Linda, Limp, Utter och KB (som jag kallar honom nu ;D) och stod och socialade. And now im home :) Letar efter mina nycklar och funderar på om jag ska åka till mamma eller inte. Får se :)


nyss. Och har inte en aning om varför kvalitén blev så knas?

in schoooool

Nu sitter jag i skolan. Har rast till 12:15 tror jag? 14:30 är det skolfoto, påpekade Tor! Grabbarna grus (alltså Tor, Limp och Kriiillee) sitter och kollar på massa filmer som Limp gjort eller nåt. Medans jag sitter och försöker lösa problemet i min blogg, alltså kommentarsaken.

Det är vitt när man skriver in sitt namn. Hmm får kolla sen när jag kommer hem. Har inget vettigt att skriva right now. Så vi höööörs :)


my baby.

streeeessiiiigt!

Godmorgon!

Tänkte bara slänga upp ett snabbt litet inlägg. Är skit stressad, eftersom min buss går om 40min och måste sminka mig oså. Har ju skolfoto idag också. Great! Håret blev ljusare också! Woho

Efter skolan åker jag hem till min mamma tror jag. Jag får se hur det blir. Hon och jag flyttar från lägenheten vi bor i nu, vi ska flytta till hus en liten bit bort. Skit fint hus tydligen. Har inte sett det än, men Mamma hade tänkt visa mig det ikväll. Så kanske inte kommer skriva mer idag såfall. Eftersom hennes internet krånglar. Får se om jag får igång det :)

Men nu måste jag skynda mig! Vi hörs väl nån gång! :o


haha jag och min lillebror Sebastian. <3

we can make it.

HeyHeeeey.

Nu har jag blekt håret och duschat. Har inte en aning om hur det kommer bli, men hoppas det inte blir massa fläckar bara! Men nu när det var blött kollade jag lite snabbt i spegeln sen satte jag en handduk på skallen. Och då såg det väldigt väldigt ljust ut. Imorgon är det skolfoto, eftersom han som tar korten var sjuk förra gången, så skulle sitta väldigt bra om håret blev bra nu!

Annars får jag dra till frissan och bleka det igen. Då blev det riktigt bra. Men men.. :) Nu ska jag fortsätta med att sitta här som en gam, sen blir det sängen som gäller! Ska möta Linda imorgon vid stationen också. Så morgondagen kommer börja bra i alla fall :)


bild från mitt kalas, fan va jag saknar kvällen :')

Blekning på G!

Nu ska jag fixa mitt hår. Ska se om de blir någon skillnad nu när jag bleker det. Vi får se hur det bliiiir :) Och föresten!

Min bror Rikard tvingade ut mig en snabbis med hunden. Så då tänkte jag att jag inte behöver ha med mig mina nycklar. Han skulle ju vara hemma och jag skulle ju bara ut en snabbis. Sen när jag kommer hem så är det låst. Jag står och knackar och plingar på dörren hur länge som helst. Sen tänkte jag att jag går hem till Yami och lånar henner mobil och föröker få tag på Rikard, eftersom jag inte tog med min.

Men när jag kommer och knackar på hemma hos Yami och ringer på dörren är det ingen som öppnar. Då blev jag jätte sur och irriterad. Men tur var så mötte jag Aylin, och fick låna hennes mobil. Men självklart svarade inte Rikard. Så jag satt utanför oss ett bra tag med Zeno. Men sen kom pappa hem och räddade mig från kylan och uttråkigheten.


haha jag och min lilla beeeebis Zeno.

Saknar redan Sollentuna

Nu är jag hemma hos pappa. Och jag saknar redan Sollentuna. Vill åka tillbaka ikväll, och inte gå i skolan imorgon. Tänk va skönt. Meeen nu är jag som sagt hos pappa. Ska plugga hade jag tänkt. Men inte en aning om vad jag ska plugga. Men det löser sig!

Nu kommer lite mer bilder från helgen, sen måste jag få bilder av Yami också som jag får lägga upp. Sen har jag många fler bilder, men vissa är inte så lämpliga att lägga upp nu :)


När vi satt på söder och fikade. Utanför min första port dessutom!


såhär sexig är Yami när hon strippar på tågen


Medan jag dansade, sjöng och klättrade runt på tåget så satt Yami och hade jätte tråkigt och va lite emo.

nuuu kommer bilder

Hellooo boys n' girls! :)

Nu har jag vaknat till och käkat frukost. Igår så råkade jag somna på soffan, så det var därför jag missade att lägga upp bilder. Jag tänkte "vafan.. jag vilar ögonen en stund tills Yami pratat klart i telefon". Sen kom hon typ vid 4 inatt och väckte mig, så jag gick upp halvt död och la mig i sängen.


Men nu ser jag att Yami har alla bilder på skrivbordet, så tänkte slänga upp några nu :)


Haha en vääldigt suddig bild.


haha och en bild som inte är såå suddig


"Eeh va? Ofta han inte skrev två hjärtan?" Mobilnörden själv. Haha


"Raarw.. Han skickar snuskiga sms..." vad skulle vi göra utan våra mobiler? HAHA


Wake It Up

Hej igen :) !

Nu har jag kollat på Step Up 2. Som sagt.. Jag älskar dansfilmer. Och bilfilmer såklart! Så ni vet liksom.. I alla fall. Har kollat på film med Yami, eller aah, hon kollade på typ halva sen försvann hon och pratade i telefon. Gulliiiigt.

Hade tänkt lägga in bilderna. Men det är Yamis dator och jag vet inte hur man gör eller nånting, alltså vart bilderna ligger osv. Jag kanske skulle hitta en nakenbild på henne om jag satt och rota igenom? Haha!

Jag vet inte vad jag ska göra nu medans hon snackar i telefon, hon har säkert telefonsex, så vågar inte gå in dit. Haha alla kommer få en helt fel bild av Yami när man läser min blogg. Nakenbilder, telefonsex och kåta äventyr. Men det är inte som det ser ut! Som man brukar säga ...


Nu ska jag nog gå ut på balkongen, lyssna på musik, tänka igenom saker och ting och bara ta det luuuugnt. Så lägger väl upp bilderna så fort bruden är klar (;


som sagt, ni får se lite roligare bilder snaaart! =)


en ny favoritlåt!

Goooodkväll everybody!

Nu är jag och Yami hemma. Vi har vart på kåta, vilda och roliga äventyr! Först åkte vi in till Söder och mötte min pappa. Pappa körde oss till ett fik, utanför min första port som jag bodde i. Eller inte porten, men ni fattar? Hornsgatan i alla fall :) Sen satt vi där och fikade en stund, sen drog jag och Yami iväg till stan och kollade runt. Jag lyckades komma hem med hårfärg. Sååå nu ska håret bli blondare!

Sen när vi gått runt ett tag så åkte vi hem igen. Fixade oss, käkade fort och sen drog vi iväg igen. Vi sällskapade på pendeln i en kvart, sen hoppade hon av på centralen och jag fortsatte mot Tumba. Mötte Nille vid centrum ungefär sen kilade vi hem till honom :)

Vi satt ute och pratade, spelade cod, kollade på tv och chillade bara :) Sen strax innan 21 drog jag iväg och åkte till centralen, där mötte jag Yami och Justus, jag sa hej och hejdå till Justus och snodde Yami. Sen åkte vi hem :) Och nu ska vi mysa. Så bilder kommer senare, som jag sagt nu sen igår. Men lovar ikväll! :) Puss

jag är vaken innan klockan 11!

Helt otroligt.. Yami vaknade innan 9. DET är otroligt. Fast sen är ju inte hon en sån person som ligger i sängen tills halva dagen har gått som jag gör. Men jag skulle aldrig klara av att gå upp innan 9 idag. Vill bara gå tillbaka till sängen och sova. Men får inte av Yami. Sooo ska nog hoppa in i duschen nu.

Skriver väl senare i guess. puuuuss

precis kollat på step up

Nu har jag precis kollat på Step Up. Och alltså... Daaaamn! Jag älskar dansfilmer. Jag älskar dans. Får rysningar när jag kollar på alla slags dansfilmer. Och alla snygga killar såklart.

Yami har inte vart lika inne i filmen som jag. Hon har babblat i telefon. Haha men meeeen :) Nu hade jag i alla fall tänkt sova, ska upp ganska tidigt imorgon. Runt 10-11 i alla fall. Men nu vet ni att jag älskar dans och dansfilmer. Som jag kanske redan har sagt tusen gånger tidigare i min andra blogg.

Puss babes :) (och tror att Y)

vi klarade oss hela vägen hem till sollentuna!

Det har tagit oss ungefär 4 timmar för oss att komma hem och sätta oss ner bara. Känns som att vi har åkt runt överallt hela dagen. Men vi tog i alla fall 18:36-tåget, sen hoppade vi av i Södertälje, vilket vi egentligen inte borde ha gjort om vi ville fort hem. Men korkad som Yami är så litar hon på mig när jag säger att vi ska hoppa av.

Haha och en liten till korkad grej från hennes sida... Eftersom vi inte hade köpt några biljetter så ville vi såklart inte att kontrollanten skulle komma. Men när hon gick förbi oss på tåget så gömde vi oss lite diskret, men precis när hon hade gått förbi så börjar självklart Yami garva så hela tåget hörde henne.
Det hade varit så typiskt henne om hon hade pekat på kontrollanten och skrikit "Korkade kontrollant! SÅ lättlurad! HAHAHA"

När vi väl kom fram til Södertälje så skulle vi köpa såna där kort. Men självklart hade dom inte det. Så vi tänkte att då får vi väl åka utan då. Men sen var vi ju tvungna att ta oss till Centrum, först kollar vi tågtiderna dit. Men då skulle vi ha fått väntat i 50min, eftersom vi missade en precis. Sen gick vi till bussarna. Och där missade vi första bussen precis också. Sen satt vi och klurade ut om man kan köpa två bussbiljetter på samma mobil? Så jag frågade nån kille som satt där, och självklart visste han inte. Sen kom bussen, vi frågade bussgubben om det gick, men han sa att det skulle bli väldigt dyrt.

Så han försökte övertala oss om att köpa biljett från en maskin som fanns där. Och söta som vi är så försökte vi med det. Han sa att han kunde vänta tills vi va klara. Men vi fick aldrig ut biljetterna, så han kom ut och hjälpte oss. Sen gav alla tre upp och vi fick åka gratis.

Sen tog vi pendeln från Centrum till Centralen. Och självklart hamnade vi brevid några på pendeln som trodde att dom var feta gangsters samtidigt som dom trodde att dom var värsta "PJsarna" eller nåt.. Så vi bytte plats. När vi väl kom fram till stan så mötte vi Justus och hans kompis. Socialade med dom i typ en kvart, sen åkte vi hem. Gick och handlade mat, och nu sitter vi här.

Bilder och mer updates kommer senare. Soooo puss.


byyyyye



nu ska jag slå ihop datorn och sen ska jag kila iväg till bussen med Yami! Så vi hörs väl ikväll? Eller nåt.. Vi får se helt enkelt! Men vi hörs i alla fall :) Puuuuss

tandläkare är inte särskilt sexigt.



Såhär såg jag föresten ut när jag åkte till tandläkaren. Ingen idé att fixa till sig när man ska till tandläkaren? Det är ju inte så att man förväntar sig en sexig tandläkare direkt. Men däremot om jag planerade att åka in i fängelset så skulle jag fixa till mig. Tänk dom sexiga poliserna som slåss med dom sexiga kriminella killarna.

haha im crazy right now. Men bara så ni vet :)

"Run Into My Arms"

Nu är jag hemma från tandläkaren! Allt gick bra. Eller aah.. Det gick bra, men endå så ganska läskiga nyheter? Eftersom jag ska få tandställning så ska jag tydligen dra ut 4 tänder. Fyfan. Nästan så jag skiter i tandställningen. Men sen tänker jag "Tänk sen efter tandställingen.. Raka och snygga tänder. Plus att jag får gratis tandblekning!" Det är väl värt de?

Måste börja fixa mig och packa det sista. Sen drar jag och Yami till Sollentuna. Hohoho! Vi kommer inte sitta still en enda sekund. :*


morning sunshines.

Nu är jag vaken, som ni kanske märker eftersom jag skriver. Haha jag har så dålig humor. Men i alla fall.. Jag är vaken, ska äta frukost, packa lite, duscha, fixa mig och sen drar jag iväg till Tandläkaren. Great!

Haha och fick en söt kommentar av Leyla om att jag och Yami drar till Sollentuna: "Haha de måste väl vara galna som släpper i väg er två ;P Men hoppas ni får kul! :D"

Haha nejdå, dom är inte galna. Dom litar på oss bara! ;D Vafan, jag och Yami, ute hela dagarna och kvällarna, träffa folk, vissla på söta moppepojkar, åka runt överallt osv osv.. Inget kan väl gå fel? Om hon och jag går själva i en gränd mitt i natten och möter läskiga gubbar så är det ju tur att jag har lärt Yami hur man hanterar situationen. Hon stannar och slåss medans jag filmar och lägger upp på bloggen! Haha! (H)

Men nu måste jag sluta med att sitta och tro att jag är rolig. Nu ska jag ta något att äta, sen duschen! Men skriver väl senare. :)

 
Och Yami! Påminn mig om att jag iiiinte får glömma mina tabletter och hostmedecin. (H)

ge mig snöööö

Egentligen hatar jag vinter och höst för att det är så sjukt kallt. Och jag fryser alltid så lätt. Fryser jämt rättare sagt. Men nu sitter jag verkligen och väntar på att snön ska komma. Få åka snowboard, få åka scooter och fyrhjuling.

Nu sitter jag och nästan somnar. Är ledig imorgon, som jag kanske redan har sagt? Haha. Så blir sovmorgon. Funderar på att gå och sova snart. Så jag får några timmar extra. Skulle vara skönt.

Ladda lite inför imorgon också. Först tandläkaren sen drar jag och Yami till Sollentuna. Så vi hörs nog imorgon. Försöker också få Yami att skaffa en ny blogg nu. Och tror att jag har lyckats! Får kolla in den imorgon.

Hoppas alla får en underbar natt :) puss.


Och Yami... Kan inte vi göra glass med jordgubbar och choklad i helgen? snäääääälla.


hey girl, eller va det boy?

Jag: Haha *pekar på en person*
Yami: "EEEENSAAAAM" *skriker till en person*
Jag: Hahaha, men ibland går väl du också ensam? :o

Yami: Hahaha jaa men jag är så lycklig nuuu!

Vem har sagt nåt om att vi inte kan få vara lite dryga ibland? Det är ju trots allt bruden som snackar massa skit :) Förstår inte ens varför jag orkar slösa tid och energi på dig. You are the past, and we are the future.


En diss till dig gumman, och brist på sympati.


sollentuna, vi kommer tillbaka!

Hellooo again!

Har väl inte hänt så mycket sen jag skrev sist? Eller det kanske det har?

Jag käkade i alla fall förut. Eftersom Farmor är här i veckan så fick jag självklart världens godaste mat. Efter att alla hade käkat så blev det lite strul. Bråk med andra ord, så jag plockade bort min tallrik och drog på mig jackan och gick ut och träffade Yami. Vi satte oss ute och pratade osv.

Sen kom vi in på att vi kanske ska ta en tur till Sollentuna i helgen? Om våra pappor ville släppa iväg oss vill säga.. Yamis pappa släppte iväg Yami, så nu har vi nycklarna till lägenheten i alla fall. Nu ska jag bara försöka övertyga pappa om att jag ska få åka? Haha men det ska gå :)

Så förmodligen drar vi imorgon! Ska dessutom till Tandläkaren imorgon. Wish me good luck! Nu hade jag tänkt gå och sätta mig i soffan och glo på tv. Men vi hörs väl :*


Heeeeelg babes!



Hellooo! Nu är jag äntligen hemma från jobbet. Har haft fullt upp hela dagen. Läste fort igenom Solo på lunchen, slängde i mig maten sen ut och jobba igen kändes de som? Eller aah.. Jag hade 30min lunch idag. Men det kändes som 5 min! För dom som känner mig vet att jag äter ganska sakta. Haha!

I alla fall.. Har gjort massor idag. Orkar inte skriva upp allt. Men idag började min helg också. För imorgon är jag ledig. Skööönt! Och på lördag ska jag boka tid för tatuering! Hohoho! Gissa om jag är taggad? Min första tatuering gjorde jag ju när jag var 14. Men det var i Thailand, nu ska jag göra det på Södermalm i Stockholm förmodligen. (myyyy hoometown!) Får se när det blir osv. Lär ju återkomma med det ;D

Nu hade jag tänkt klä av mig. Och nej, menade inget snuskigt där. Haha! Men har arbetskläderna på mig fortfarande. Och tänkte ta en dusch, så ni vet liksom. Men vi hörs senare! :)

Puss! 


haha jag dööör!

Jag har precis kollat på idol. Och jag hejar självklart på Eddie! <3

Men i alla fall.. Olliver har ju tagit min mobil som jag hade innan den jag fick idag. Och jag raderade allt innan jag gav den till honom så inte han skulle se massa pinsamheter! Och då var videoklippen på första plats utav "pinsamaste på mobilen"!

Jag frågade Olliver nyss om han hade hittat nåt kul, som tex bilder. Och då sa han att det fanns 79 st videos. Han hade kollat igenom alla. Jag som hade raderat dom, men tydligen finns dom kvar. Och fan va pinsamt säger jag bara. Allt jag och Yami har filmat. Hahaha!

När jag och Yami va i Flen så gjorde vi klipp. Sjuka klipp alltså. Fula klipp. Och dom hade han självklart suttit och kollat på. När vi har sjungit. Filmer från The Voice. När vi pratar skit om en viss person. När vi sitter i Sollentuna och snackar med oss själva. Allt. Han har sett allt nu.

i 1 timme och 30min satt han och kollade på våra videos. Och de är videos som jag aldrig skulle lägga upp på bloggen. Så nu gäller det bara att hota honom så han inte slänger upp nåt eller springer runt och visar!

.

det man inte kan få är det man vill ha. Och jag hatar det.

jag har fått min nya mobil!

Yes! Äntligen har jag fått telefonen! Jag var ute och gick med Zeno. Vi gick lååångt och fort. Sen när jag kom hem så låg min nya mobil vid min dator. Och gissa om jag blev glad! det första jag gör är självklart att börja packa upp den och grejer. Sen har jag suttit och krigat med att få upp "bakluckan" i hundra år. Höll på att bli galen ett tag och tänkte kasta iväg den. Men det kunde jag ju inte göra?

Så jag gick till pappa och han fick upp den på 1 sekund. Skit härligt och se. (Haha!) Sen fixade jag allt och nu ligger den på laddning :) Och jag sitter och väntar på att den ska bli klar!



haha där har ni den! Den är inte så jätte lik, men haha ville bara skryta om mina paintskills! Ni lär ju få se bild på den sen, så dö inte! Försök att hålla ut. Haha (;

har egentligen ingeting att berätta?

Har inte hänt något speciellt alls idag. Har bara gått runt här hemma och tyckt synd om mig själv för att jag har haft så ont. Haha! Men har pluggat lite också. Och fick ångest över att jag inte gick till praktiken idag.. Men med smärtan imorse hade jag aldrig klarat de.

Och nu hade jag tänkt lägga mig i min säng och läsa en bok. Helt otroligt va? Mika? läsa? en fet bok? Jag ska i alla fall göra det har jag bestämt mig för. Och Yami kommer inte hem ikväll. Såå vi får se vad som händer ikväll!

Skriver nog senare i guess?



Och jag tycker att det är synd att du har förändrats så mycket. Att vi har blivit något helt annat än vad vi brukade vara. Men du är inte samma person som jag lärde känna från första början. Men jag älskar tiderna vi hade.










visst är hon söt?



Satt och läste Yamis första blogg. Och hittade det här: (2007-11-14)

Skorpan hittar sin brorsa i Törnrosdalen:
Mikaela: And that's what we calls miracles!

Skorpan lyckas ta sig ut ur Törnrosdalen genom en hemlig gång under jorden:
Mikaela: And that's what we in Sweden calls 'skicklighet'!

Kattla sprutar eld på alla goda krigare:
Mikaela: And that's what we call HOT! buuurn baby, burn..

Haha, alltså jag och Yami kollade på den där filmen. Va heter den nu igen.. TörnrosBröder? RosBröder? Haha nej men ni vet vilken jag menar? Måste gå och fråga min farmor va filmen heter nu igen. Men ni vet väl vilken jag menar? Om ni hade haft våran humor hade ni legat på golvet och garvat åt de här nu, eller om ni hade vart med. Haha!


when all i need is a one night scandal.

Gooodmorgon!

Nu har jag varit vaken sen klockan 06:00, och jag börjar klockan 09:00, alltså har jag haft 3 timmar på mig att fixa mig, vilket är väldigt skönt, och eftersom jag behöver gå 8:55 hemifrån. Men idag känns inte rätt dag att gå till praktiken. Fel dag, fel vecka, världens humör och jätte jätte ont. Aah ni fattar? :) Haha!

I alla fall.. Inatt har jag fått sovit! Dock sov jag bara 5 timmar, men jag har fått sömn! Den där hostmedecinen igårkväll hjälpte verkligen. Men som sagt, jag stannar hemma idag. Pluggar, städar och glor på film med varm vetekudde på magen. Plus att Farmor är här den här veckan, kan det bli bättre? Igår masserade hon mig, och fan va skönt.

Men nu har jag inget mer att skriva. Så tänkte ta en dusch, för andra gången idag. Sen kanske dra igång en film? Vi får se :) <3


221009

Har precis varit ute med Yami en snabbis. Och som vanligt kommer vi in på samtalsämnet "Minnen". Vi kom på att vi praktiserade ju i högstadiet på Djurmagazinet. Alltså en djuraffär. Och fan va kul det var då. Även om jag var jätte rädd för alla fåglar, kaniner, fiskar och marsvinen.

Och för någon dag sedan frågade jag henne om hon någon gång fått fågelbajs på sig. För jag skulle berätta en rolig historia. Då svarade hon nej, men ikväll kom vi på att när hon skulle göra rent hos fåglarna på Djurmagazinet så bajsade dom visst på henne.

Och det var egentligen inget speciellt som jag ville skriva i det här inlägget? Bara att jag och Yami måste ta tag i våra liv nu, vi måste leva crazy igen!


Kommer du ihåg den här kvällen? haha!


move that ass, show me your moves.

Hej igen! :)

Nu sitter jag och tänker igenom danser igen. Är besatt. Varenda låt jag lyssnar på så måste jag tänka ut danssteg till den låten. Hm..

Jaja, nu har jag ätit, spelat gitarr och handlat glass. Och det är egentligen min lillasyster som är kung på gitarr. Jag är med den dansande typen, hon är typen som sjunger och spelar på sin gitarr. Men efter maten så fick jag något flipp och tänkte "Vafan, klart att jag kan spela gitarr." Och nej, jag kan inte spela gitarr, men min lillasyster Matilda lärde mig Blinka Lilla Stjärna. Och nu kan jag den! Lägger förmodligen upp videos på de senare ;D

Sen skulle jag och min lillebror Sebastian handla glass. När vi kom hem märkte vi att vi hade tappat hälften. Så vi fick springa ut och leta och hittade glassen utanför Konsum. Haha great!

Nu ringde Yami och frågade om jag ska med ut. Och yes, jag drar nu! Later!


är det så att man vill ha det man inte kan få?

Hello!

Now im back with the updates! Uppdaterade inget igårkväll för att Mammas internet höll på att krångla. Men nu är jag hos pappa igen! Igårkväll så kollade jag och mamma på en grymt bra film som jag aldrig sett förut. En skräckfilm. Och jag som aldrig brukar våga se såna filmer? Jag får oftast tankar om att det kommer hända mig, jag vågar inte kolla i speglar, vågar inte duscha osv. Typ som alla andra brudar?

Men den var verklighetsbaserad och handlade om andar. Och eftersom jag alltid har vart intresserad av sånt så fick filmen självklart ett plus! I alla fall.. Den var bra! haha.

Idag så har det väl inte hänt någonting alls. Febern verkar ha försvunnit. Svettades ihjäl och ville bara dö ett tag. Efter det så fryser jag inte. Helt otroligt! Men har världens hosta. Jag undrar när jag ska få en sömn på minst 8 timmar. Jag och Yami åkte buss tillsammans idag också!

Eftersom jag bytte buss i Nyköping. Vi satt som vanligt och babblade på om allt. Innan gick vi och köpte en muffin till mig och nån chokladsak till henne också. När vi kom fram till Malmköping så skulle jag lära Yami slåss. Lyckat? Naaeej, hon saknar viljan! Haha! Jag bad henne att slå mig i ansiktet, putta på mig, slå mig osv. Men hon vägrade. Så jag gav upp efter en stund. Sen gick vi och hälsade på C. Sen kilade vi hem :)

Nu är farmor här. Vi ska snart äta, sen ska jag skriva lite frågor till min tidningsartikel som dessutom ska handla om Yami? Gissa om hon blev glad?

Mikaela: jaa, men då kan jag skriva lite frågor som jag ställer till dig sen!
Yami: Jaa! Kan du inte ta kort på mig också? Och va ska jag ha på mig..

Vad mer kan jag säga om att hon tar det seriöst? Haha!


Anywhere

Hello again!

Nu har jag vaknat till lite. Blev inte direkt så mycke läsning och sömn eftersom jag har världens hosta. Känns som hela kroppen blir i miniformat när jag hostar. I alla fall.. Sitter och tänker ut danssteg, för har precis hittar ett "soundtrack" från Stomp the yard som är så jävla skön. Så får se om det blir nåt när man är lite friskare ;D Haha!

17:30 går min buss hem till mamma. Sen får jag se hur länge jag stannar där. Beror helt enkelt på hur jag mår. Om jag fortfarande har hosta och mår illa och allt vad jag nu har så vilar jag från praktiken i alla fall. Vill bli frisk så jag inte missar en massa! Kanske uppdaterar senare, kanske inte. We´ll see :)


och den andra texten. -Bruden vet vem det handlar om.

en sak som jag tänkt mycker på är att just nu vet jag faktiskt vilka som verkligen vill mig väl. vilka som står kvar vid min sida. och vilka som blir glada för min skull när det går bra för mig. och det känns så j*vla skönt och veta de.
 
förut var jag som en blind vilsen liten fågel, precis som du är nu. eller det kanske är så att du bara blivit en helt annan person helt plötsligt. men du verkar inte veta vart du ska stå, hur du ska bete dig eller nåt. vilsen med andra ord. men du säger att det är jag som förändrats. men jag har bara öppnat ögonen mer. jag har bara ställt mig upp på mina egna ben och börjat gå min egna stig. jag har lyssnat på mig själv. jag har blivit så j*vla mycke starkare.

du vet vad du gör för fel. hur många gånger ska jag behöva säga det? vet att jag inte bara talar för min röst, talar för fler  röster. och jag tror du vet vad du gör för fel. men vill du inse de och redo att börja bättra dig? jag vet vad jag gjort och gör för fel. men jag jobbar på att bättra mig. det gör jag verkligen. men de här har gått alldeles för långt. jag gav vår vänskap en ny chans. för jag va trött på att man hela tiden skulle bevisa massor, alla tjaffs för egentligen ingeting. och att man alltid skulle bete sig till en viss gräns. för de gjorde jag. jag vågade aldrig riktigt sticka ut och vara mig själv till fullo. man anpassade sig efter dig. 

en sak som jag blir trött på att höra är när du snackar om att man ska ta alla på samma nivå. ser absolut inte att du gör det. och visst, jag kan inte säga emot att jag inte sagt att du är en person man litar på till tusen, en som man kan snacka med om allt. men den känslan finns inte längre. för du varken lyssnar på samma sätt, du talar inte till mig på samma sätt. tiden har förändrat allt.

"Tycker du själv kan ta o tänka igenom"
, jag kan säga såhär.. att jag har redan tänkt. tänkt en hel del. tänkt att alla våra tjaffs bara är småsaker. att de går över. men skulle det vara så, så skulle vi väl inte fortsätta såhär? menar.. det är alltid nånting. eller som när du säger "Hör av dig när du vill veta av mig". det där har jag aldrig riktigt förstått varför du sagt så. jag har aldrig riktigt fått chansen att "höra av mig när jag vill veta av dig".  och de där med att jag ska höra av mig sitter lite ihop när du säger "det är upp till dig". Låt det vara upp till mig då? Låt mig göra som jag vill. Ge mig utrymme.

jag förstår mig ärligt talat inte på dig längre. och du förstår dig inte på mig. vi står inte på samma nivå längre. jag vill något helt annat. du står kvar på samma ruta som du alltid gjort. jag gör nya drag och fortsätter.

sen om du tänker att det är töntigt av mig att lägga upp text på bloggen så får du tycka det. du la ju trots allt också upp en text på din blogg, sen tog bort den. men om du verkligen verkligen vill höra allt face to face så kan vi ta det face to face. men jag kan säga såhär.. att nu har jag sagt mitt. har inte mycket mer att säga. så tänk igenom själv.

och man vet aldrig när kviven hugger tillbaka en i ryggen

26/12-09

nu är det så att jag har skapat en ny kategori. "Mikas texter" Haha nu låter det typ som "Mikas sagostunder". Men så är det inte. Men jag lägger alla mina texter där, eftersom då och då kommer det tider då jag får flipp och bara skriver ner massor. But just so you know! :) Första:


Vi hade något underbart, något så dyrbart. Men jag valde att gå min egna väg. Jag lärde mig att ställa mig på egna ben, att våga ta smällarna. Jag vågade ta klivet. Nu går jag efter mina egna spelregler, jag gör precis vad jag vill. Jag skulle aldrig förneka att jag kan känna saknad till det vi hade tillsammans, men det är väl såna smällar man får ta?

Något du lärde mig var att stå fast vid min stolthet. Du visade också att tillit finns. Jag litade på att du skulle hjälpa mig upp när saker och ting gick snett. Jag skulle gå på spikmattor och genom eld för att få dig upp ur dina gropar. Vi var två, det skulle alltid vara vi. Men någonstans på vägen stannade jag till och du fortsatte gå.

Jag tror att båda egentligen stannade till. Saken var den att vi stannade till vid olika tillfällen. Men är det rätt om man sitter och tänker på hur man hade det förut? Den tiden man gjorde allt för att få åka iväg och träffa någon som man pratat med ett tag. Den tiden man sprang direkt och berättade för ens bästa vän vad han sa och vad han gjorde som man pratade med. Men sen satt man och började tänka om, att man aldrig kommer komma tillbaka till den tiden. Att det är bättre om man har förhållande nu, få känna trygghet och få känna sig älskad. Men är det värt de? Lever jag hellre i en osäkerhet än fånga de gamla till de nya?

I början var kärlek något som kändes lätt. Bara tre små ord, Jag älskar dig. Kärlek var att känna sig trygg och älskad. Men kärlek blev svårare och svårare. Jag började inse att alla hade rätt när dom sa "Det är alltid en som älskar den andra mer i ett förhållande." . Kärlekens spår blev tunnare och tunnare. Det blev aldrig känslorna som man hade i början. Det blev aldrig samma sak när man träffades som när man började att träffas. Den pirrande känslan började tona bort.

Jag var tvungen att döda mitt förfluta för att det skulle gå. Det var jag aldrig redo att göra. Jag vad fast i mig själv. Jag var fast som en missbrukare.

Jag gömde mina känslor inom mig själv. Jag sålde min själ. Jag var tvungen att försöka se vad som var rätt och fel. Och jag vet att jag valde rätt. Du förtjänar något bättre, en som kan visa sin uppskattning till dig mer. Det som finns kvar är våra minnen. Aldrig att jag glömmer dom. Det jag vill säga är att det går, bara man kämpar på.
Gnistan var tänd men har nu tappat sin glöd.



im still sick

Helloo!

Jag är fortfarande sjuk. Har varit sjuk nu 1 vecka, och jag är trött på att vara de! Hade feber igår, men eftersom jag är en sån krigare så åkte jag till skolan i alla fall. Men alla krigare klarar inte alla strider. Alla påpekade hur jag såg ut, hur mycket jag hostade och att jag borde åka hem. Och jag kände mig helt borta, så jag tog bussen efter lunchen och åkte hem.

Jag fick se min frånvarorapport idag. Och jag blev stolt! De enda lektionerna jag har missat är när jag var i Turkiet. Men idag är jag hemma, vilar upp mig och jobbar på att bli frisk. Om jag inte mår bättre imorgon så ska jag till vårdcentralen.

Nu hade jag tänkt hämta lite glass till halsen sen lägga mig i sängen och läsa.

y&m


sometimes you love it, sometimes you dont.

Nu har jag suttit över 1 timme och försökt fixa designen. Men blir bara irriterad och sur för att det inte blir som jag vill att det ska bli. Alex skulle i alla fall hjälpa mig med en ny header. So thats nice!

Nu får det se ut som en enda röra på min nya blogg. Det fixar sig nog. Nu måste jag sova, är jätte sjuk och helt slut i kroppen. Skolfotografering imorgon. Jag kommer se död ut. Aja, hoppas everybody får en härlig sömn! Som jag inte tror att jag kommer få. Godnatt <3


och jag har fått en j'vla bula på pannan. Det ser ni inte på bilden. Men ser inte fint ut. Och perfekt till Skolfotot! (Y)


min nya blogg? igen?

Japp! Nu startar jag en ny blogg. Igen. Men nu ska jag försöka hålla mig till denna så länge jag kan! haha. Men bytte blogg pga många olika skäl. Men nu vet ni, om ni vill läsa om mitt super intressanta liv så ska ni in på:

www.mizkuz.blogg.se

RSS 2.0