Söker manligt sällskap till min vän som verkligen skulle behöva det.

Nu kommer det säkert märkas att jag har varit
hemma för länge och har tröttnat på det. Men jag
tänkte liva upp stämningen lite med
"Yamis pojkar"

Yasemin är en person som jag känner från topp till tå. Vet allt. Hur hon fungerar. Allt. Så därför, killar, tänkte jag passa på att lotta ut henne till bästa killen som är intresserad. Först till kvarn gäller!


Det första jag kan börja att säga om Yasemin är att hon är livrädd för bilar som kör förbi sakta. Så om ni hade tänkt impa på henne med en bil, kör fort förbi bara. Sen får ni parkera långt bort sen springa efter henne istället. Man kan tycka att hon är väldigt envis, samtidigt som hon absolut inte är det. Men något som är väldigt typiskt henne är att om hon har lärt sig något nytt så måste du vara villig att lyssna på hennes prat i minst 7 timmar/dag om det hon har lärt sig. Så om du är en god lyssnare och gillar att ge komplimanger är bruden perfekt för dig!

Och för att utesluta några killar som läser det här; Om du är blond, bratstil, är en brud, aldrig har slagits, har ingen brytning eller om du älskar hårdrock och hardcoresex så kan du sluta läsa här. Men har du brytning, max 20% svensk, hiphopstilen och stora brallor kan du fortsätta läsa.

Yasemins stil kan variera mellan diva och ängeln själv. Du kan få ett sms av henne där hon vill att du åker iväg och köper en latte till henne, och när du endå håller på kan du köpa nya guldhalsband till henne. En annan dag kanske du får ett sms där hon berättar hur underbar du är och att hon saknar dig. Men hon är en omtänksam person som bryr sig om allt och alla och vill att alla har det bra.

Hon är inte tjejen som drar iväg på fester varje helg, dansar järnet med minst 20 killar/kväll och super sig inte dyngrak. Så hon är en ordentlig tjej när det väl gäller. Men istället för att stå och dansa med alla dessa killar så kan hon istället sitta och spana järnet. Så lite koll kommer du få ha på henne..  

Hon bor hemma hos båda sina föräldrar, en utav hennes systrar och hennes hund. Hennes pappa är turk och hennes mamma är svensk. Så en liten varning bara, spring inte hem till henne på nätterna och sjung utanför hennes fönster. Varnar för en pappa som är villig att göra vad som krävs för att ingen pojke ska närma sig hans dotter.

Men svär, hon är helt underbar. Hon föredrar också mysiga hemmakvällar, kanske blir det just dig? Se till så att du har Twilight, Bambi och Titanic i filmhyllan! Och hon har världens roligaste humor. Guldtjej! Inget ni skulle ångra. Så om ni är intresserade kontakta mig då på mikaelaresch@live.se med rubriken "Yamis pojkar".


Kommentarer
Postat av: Lia ☆

HAHAHA fan vad snyggt skrivet :D ♥

Helt klockrent ju!

2009-12-20 @ 02:17:58
URL: http://wazup.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0